Bilindiği gibi ünlü oyuncu ve şarkıcı Kutsi Feyza Çıpa ile evliydi, 7 senelik evliliği sonlanan ünlü sanatçı Kutsi yeniden evleniyor. Gönlünü Benim adım Melek dizisinde beraber oynadıkları çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker'e kaptıran Kutsi'nin evlilik kararı aldığı, alınan en son kulis haberleri arasında yer alıyor. Konu ile ilgili detaylar haberimizde...

Feyza Çıpa ile 7 yıllık evliliği sonlanan ünlü sanatçı Kutsi yeniden evlenecek. Beraber rol aldığı Sibel Ülker'e gönlünü kaptıran Kutsi'nin evlilik kararı aldığı öğrenildi. Kısa bir zaman önce Aşk yaşamaya başlayan ikilinin dizi çekimleri sebebiyle Gaziantep'te nikah işlemlerini  başlattığı ortaya çıktı. Pandemi sebebiyle düğünü ilerleyen tarihlerde gerçekleştirecekleri de gelen en son haberler arasında yer aldı. Kutsi Feyza Çıpa ile ilişkilerinin evlilik kırıcı sebebiyle sonlandığı iddiaları da yeniden gündeme geldi. Feyza Çıpa uğruna bir çocukları bulunan eski eşi Sinem Bayraktutar dan boşandığı ancak Çıpa ile 7 yıllık ilişkisinde Kutsi'nin evliliğe sıcak bakmadı da öne sürülen diğer haberler arasında yer alıyordu.

Konu ile ilgili bir diğer ayrıntı ise benim adım Melek dizisinde Halil'i oynayan Kutsi'nin ve Seyit Ali'yi oynayan Poyraz Ar’ın arasındaki ilişkinin gerçek yaşamda da aynı olacak olması gözlerden kaçmadı. Benim adım Melek dizisinde Melek rolünü oynayan (Nehir Erdoğan) ile Halil (Kutsi) evlenmek üzereler. Melek'in üç çocuğu bulunmaktadır ve en küçük çocuğu ise Seyit Ali (Poyraz Ar) dır Seyit Ali dizide Kutsi'nin üvey oğlu olacak. Aynı zamanda gerçek hayatta da..

Editör: Wan Haber