Sefirin kızı adındaki dizide Nare karakterine can veren ünlü oyuncu Neslihan Atagül sağlık problemleri sebebiyle Geçtiğimiz 2 hafta önce dinleme kararı almış ve diziye veda etmişti.

 Neslihan Atagül’ün yerine Tuba Büyüküstün sefirin kızı dizisine katılmıştı.

 Neslihan Atagül yaz aylarından itibaren çıkartmakta olduğu Hadsiz dergisini ise devam ettirme ile ilgili bir karar alarak hayranlarını sevindirdi. Ünlü oyuncu, dergisi açısından oyuncu Yelda Reynaud ile de özel çekimler yaptı.

Bu çekimlerde ise neşeli halleri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu ile ilgili tahminler yapılmaya başlandı. Neslihan Atagül’ün diziden sonra dinlenme kararı aldığı ve gelen teklifleri geri çevirdiği de bilinen kulis haberleri arasında yer alıyor.

akat oyuncu yaz aylarından itibaren her ayın başında çıkartmakta olduğu Hadsiz dijital dergisini sürdüreceğini de açıkladı.

Derginin yeni sayısında 70’li senelerin başında işçi statüsü ile Avrupa’ya giden bir ailenin Ferdi olarak Avusturya’da Doğan ve gittiği ülkelerde hayatını değiştiren pek çok olayla karşılaşan Yelda reynaud okurların karşısına çıkacak.

Röportajda yolculuk macerasını, kilometrelerce devam ettiren yolculuklarını, kendini nasıl geliştirdiğini ve tanıştığı insanları büyük bir heyecanla anlatan Reynaud,  sınırlarını aşanların nelerle karşılaşabileceğini okulların Tanık olmasını sağlıyor.

İlk sayısından itibaren büyük bir okur kitlesine Sahip olmayı başaran Neslihan Atagül Doğulu'nun online dergi projesi hadsiz'in 9. sayısı derginin Instagram hesabı hadsiz proje ve hadsiz proje.com web sitesinde ilham almak isteyenlerin buluşma Durağı olacak.

Editör: Wan Haber