Netflix ekranında yayınlanan 50 m2 isimli diziyi izleyenler Dilara ve Gölge karakterlerini canlandıran Aybüke Pusat ile Engin Öztürk arasındaki çekimi zaten fark etmiştir.

İki ünlü oyuncu da rollerini başarıyla canlandırdı. 8 bölüm süren dizinin yankıları hala devam ediyor. Aybüke Pusat, Alem dergisine de setten özel detayları anlattı. Özellikle de partneri Engin Öztürk hakkında konuşan oyuncu, güzel sözler söyledi.

Pusat, “Özverili olması en sevdiğim özelliği Engin’in. Çok çalışkan. Bütün set sürecinde onu gıpta ile izledim” diyerek rol arkadaşına övgülerde bulundu.

Ünlü oyuncunun sözleri bununla da bitmedi. Sette ne kadar iyi anlaştıklarına dair bazı detaylar da verdi… Aybüke Pusat, “Onunla zaman geçirmek enerjimi yükseltiyor. Onunla setteyken cevabı olmayan bir soru ya da sorun kalmıyor” diyerek de güçlü bir mesaj verdi…

Sette sahneleri birlikte konuşan ikilinin enerjisinin de yüksek olmasının ayrıntılarından birisinin de bu olduğu anlaşıldı. Dilara ve Gölge karakterlerinin iyi uyumunu ekran başındaki izleyiciler de fark etmişti. Aybüke Pusat’ın açıklamaları ile sette neler yaşandığı da ortaya çıkmış oldu.

Pusat, sözlerini şöyle sürdürdü: ” Set sürecinde karakterlerimizle ilgili her şeyi uzun uzun konuştuk. Birçok sahneye ve karaktere ikna olmama yardımcı oldu. Karşılıklı sahnelerimizde de birçok şeyi kolaylaştırdı benim için. Çok mutluyum onunla aynı sette olmaktan. Bu durum elbette fotoğraflarımıza da yansıdı.”

Editör: Wan Haber