Kayserispor, Galatasaray'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Ceyhun Gülselam ile resmi sözleşme imzaladı.
Sarı-kırmızılı takımın Belek'te kamp yaptığı Susesi Otel'de düzenlenen imza törenine Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ile Ceyhun Gülselam katıldı.
Kayserispor olarak lige çok iyi kadro ile iddialı başladıklarını belirten Süleyman Hurma, "Bizi sevenler, taraftarlarımız üzüldüler. İlk devrede istediğimiz sonuçları alamadık. Güçlü kadro olmasına rağmen böyle şeyler olabiliyor. Son sıradaki takımın UEFA kupasına katılma şansı var. 5. sıradan sonra kümede kalma mücadelesi var. Takıma takviye etmeyi arzu ettiğimiz Ceyhun'u yarım dönemliğine Galatasaray'dan aldık. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. İkinci yarı benzer şanssızlıklar yaşamayacaktır. Bu transfer hepimize hayırlı olsun. Sözleşmede opsiyon yok sama sezon sonunda karşılıklı memnuniyetler olursa Kayserispor'un Ceyhun'u transfer etme gücü vardır" dedi. Hurma, bu transferin Ceyhun için de hayırlı olacağını kaydederek, "Sezon sonunda Ceyhun'u A Milli Takım futbolcusu olarak göreceğiz" ifadelerini kullandı.
Galatasaray Kulübü ile aralarında sorun olmadığını ifade eden Süleyman Hurma, "Sadece transferlerde karşı karşıya gelmek zorunda kaldık. Galatasaray'a karşı bir duruşumuz söz konusu değildi. Sahip olduğumuz oyuncuları tutma işidir. Fatih hocayla birlikte kulüp başkanımızın da çok medeni ilişkisi oluştu. Bu dostluğun iyiye gidiyor olması bizi mutlu ediyor" diye konuştu.
Hurma, Jaja transferiyle ilgili olarak da, "Kulübü ve kendisi ile görüştük. Jaja'yı Antalya'ya çağırdık. Jaja'nın kulübü transfer şartlarını değiştirdi. Futbolcu bu durumu düzeltebileceğini ilk söylenenden farklı bir yer olmayacağını ifade etti. Dubai'ye gitti. Bu transferde önümüzdeki günler bir netice elde edeceğiz" dedi
İmza töreninde konuşan Ceyhun Gülselam ise çok büyük bir kulübe geldiğini belirterek, "Çok mutluyum. Kulübün UEFA kupasına katılma hedefi vardı. Daha bir şey kaybetmedik. Takım arkadaşlarımla birlikte hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah bu hedefe ulaşırız" dedi.
Kayserispor'un başarısı için elinden geleni yapacağını kaydeden Gülselam, "Hem idmanlarda olsun hem maçlarda kendimi geliştirmek istiyorum. Kendimi göstermek istiyorum. Elimden geleni yapacağım" diye konuştu.
Yakın arkadaşı Giray Kaçar'ın rahatsızlığının kendisini şok ettiğini söyleyen başarılı futbolcu, "İlk duyduğumda tuhaf oldum. Acı bir haberdi. İnşallah bir an önce iyileşir ve futbola döner" ifadelerini kullandı.
Sakaryalı olduğu için Kayserispor'da 54 numaralı formayı giyeceğini belirten Ceyhun Gülselam, imza töreninin ardından yeni takımının formasıyla poz verdi.
(EYB-BH-S)

10.01.2013 16:05:28 TSI

Editör: Wan Haber