Fox Tv Ekranların yeni ve sevilen dizisi olan Yalancılar ve Mumları'nın Elif karakterini canlandıran Ceren Moray'ın kim olduğu izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Pekala, Yalancılar ve mumları dizisinin  Elif'i kimdir? ceren moray kaç yaşındadır?  nerelidir? nasıl oyuncu oldu? evli mi? sosyal medya hesabı?

Ceren Moray Kimdir?

Ceren Moray 5 Haziran 1985 senesinde Diyarbakır’da dünyaya geldi.Baba tarafından Diyarbakırlı kürt kökenlidir.Anne tarafından ise Kastamonuludur.Çocukluğu ve gençliği İstanbul’da geçmiştir.Ergenlik döneminin zor geçtiğini, tek çocuk olması dolayısıyla zorluklar yaşadığını belirtmiş oyuncu, Üniversiteyi İstanbul Haliç Üniversitesi Konservatuarında okuyarak bitirmiştir.Hem dizilerde hemde sinemada oynamıştır.Ünlü Oyuncunun Boyu 1.60 kilosu ise 45 civarıdır.Gözlerinin rengi kahverengi saçlarının rengi ise siyah renktir.

En çok ekranlarda kendini belirlediği dizi Kavak Yelleri isimli gençlik dizisi olmuştur.Uzunca süre yayınlanmış olan Kavak Yelleri dizisinde Su karakteri ile oynamış ve hatta dizinin yoğunluğu sebebiyle 39 kiloya düştüğünü belirtmiştir.

O Hayat Benim Efsun karakteri ise son derece tembel dikkat çekmek için sürekli bağıran bir tip olarak karşımıza çıkmıştır.

Sevgilisi Var Mı?

En cok güzel Oyuncuya sorulan soru.Evet kendisinin Fransız bir sevgilisi vardır.

Ceren Moray Oynadığı Diziler

– Avlu – Azra

– 2017 Arada (Sinema)

– 2014 O Hayat Benim – Efsun

– 2012 İşler Güçler – Zehra

– 2007 Kavak Yelleri – Su

– 2006 Doktorlar – Senem

– 2005 Nefes Nefese – Ezgi

– 2004 Dayı – Simge

– 2003 Serseri Aşıklar

Editör: Wan Haber