WanHaber - Özel

Vanspor'da ligdeki kötü gidişat tüm taraftarların canını sıkarken Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve ekibi, faturayı başkalarına kesmenin derdine düştü. Yanlış hoca tercihi ve yapılan kötü transferler Van'ın gözbebeği Vanspor'u felakete sürüklerken, yönetim kurulu sportmenlik dışı çirkin olaylarla gündeme gelmeye devam ediyor. 

Son olarak Etimesgut Belediyespor maçı sonrası Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ile ekibi kentte görev yapan 3 gazeteciyi darp etmiş ve olay sonrası gazeteciler soluğu hastanede almıştı. Bu olay sonrası kendini savunma çabası içerisine giren Vanspor yönetimi bir basın açıklaması yaparak  gerçekleştirdikleri çirkin davranışı haklı çıkarma gayreti içerisine girmişlerdi. 

TARAFTARIN TEPKİSİ GİZLENİYOR!

Vanspor Kulübü'nün sosyal medyada resmi olarak kullandığı Facebook hesabı üzerinden olayla ilgili yapılan açıklamaya bir çok Vanspor taraftarı tepki gösterdi. Açıklamanın altına yorum yağarken, kulüp yetkilileri tepkili yorumları gizlemekle yetindi. Bir çok Vansporlu'nun tepki dolu yorumu başka kişilerin göremeyeceği şekilde engellendi. Onlarca yorum olmasına rağmen paylaşımın altında sadece bir kaç tepkili yazı kaldı. 

BAŞARISIZLIK DA GİZLENİR Mİ?

Vanspor yönetimi sosyal medyada taraftarların yorumlarını gizlerken spor kamuoyunda "yönetimin yaptığı yanlış hamlelerin nasıl gizleneceği" konuşuluyor. Kırmızı-Siyahlı renklere gönül vermiş bir çok taraftar Vanspor'un iyi yönetilemediğinden yakınıyor. 

Editör: Wan Haber