WanHaber - Özel

Sosyal medyada binlerce takipçisi olan fenoman Murat Övüç, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda Vanlılar'dan 2 kilogram otlu peynir istediğini belirtmiş ancak gelmediğini ifade etmişti. Paylaşımında esprili bir dille "Cimriler" diye dert yanan Övüç, nihayet isteğine kavuştu. İstanbul'da faaliyet gösteren bir Van kahvaltı salonu kendisine otlu peynir ve ceviz reçelinden oluşan Van'ın yöresel ürünlerinin yer aldığı hediye paketi gönderdi.

TELEFONLARIM SUSMADI

Bu hediyeyle yaşadığı mutluluğu takipçileriyle paylaşan Murat Övüç, "Vanlıyan Şanlıyam" adlı parçayı seslendirerek "Tüm Vanlı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Dünden beri telefonlar durmadı. Bal, peynir, kavut, neler neler göndermek istiyorlar. Allah bin kere razı olsun. Sağolun" dedi.

MURAT ÖVÜÇ KİMDİR?

Murat Övüç 1968 yılında Van'da dünyaya geldi. Partevniyal Lisesi'ni bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümü'nde okudu. Beyoğlu'nda otel ve restoran işleten Övüç, yönetmenliğini Sedat Kapurtu'nun üstlendiği, 17 Ağustos 2018 tarihinde vizyona giren Benim Adım Osman isimli komedi filminin oyuncu kadrosunda yer aldı.

Editör: Wan Haber