Samsunspor, Şekerbank ile "Taraftar POS" projesi kapsamında protokol imzaladı.
Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine Samsunspor Kulübü adına Başkan Emin Kar, Şekerbank adına ise Şekerbank Karadeniz Bölge Müdürü Namık Kemal Ergenoğlu katıldı.
İmzalanan protokol ile Samsunspor taraftarları ve Samsunlular bundan böyle, Şekerbank'ın "Taraftar POS" cihazını kullanan iş yerlerinden yaptıkları her alışverişten gönüllü olarak Samsunspor Kulubü'ne maddi destek verecekler. Başkan Emin Kar, kulübün maddi gelirlerini artıracak her türlü projeyi önemsediklerini ve desteklediklerini belirterek, "Bu projelerden birisi de Şekerbank ailesinden geldi. Bu tür maddi destekler sayesinde kulüpler ayakta kalmaktadır. Samsunspor'a gönül vermiş taraftarlarımızın ve Samsunluların Şekerbank ile gerçekleştirdiğimiz (Taraftar POS) projesine destek vermelerini bekliyoruz. Şekerbank ailesine ise katkıları nedeniyle camiamız adına teşekkür ediyoruz" dedi.
Şekerbank Karadeniz Bölge Müdürü Namık Kemal Ergenoğlu ise yaptığı konuşmasında Samsunspor işbirliğinin, 'Anadolu Bankacılığı' stratejilerinin bir devamı olarak, Anadolu kulüplerine ve dolayısıyla Anadolu ekonomisine destek olmak amacıyla başlattıkları projenin önemli bir adımı niteliği taşıdığını söyledi. Ergenoğlu, "Taraftar POS" işbirliği ile Samsunsporlu taraftarların, günlük yaşamlarının her anında gönüllü olarak kulüplerine destek olabilme fırsatı yakaladıklarını da belirtti.
Samsunsporlu taraftarların, herhangi bir kredi kartı ile Samsunspor renklerini taşıyan Şekerbank "Taraftar POS" sistemi üzerinden alışverişlerini yaptıkları takdirde, gönül verdikleri futbol kulübünü destekleyeceklerini kaydeden Namık Kemal Ergenoğlu, "Bu desteğin, sadece Samsunspor'un lisanslı ürünlerini satın alırken geçerli olmayacak, Samsun ve ülkemizin dört bir yanında Samsunspor renklerini taşıyan 'Taraftar POS' kullanan tüm mağazalarda, tüm ürünler için geçerli olacak" diye konuştu.
(SAM-SLH-Y)

07.02.2013 16:58:20 TSI

Editör: Wan Haber