TV8 kanalının en çok reyting yapan ve yoğun ilgi gören programı Survivor, yayınlandığı her gün sıralamanın zirvesinde yer almaya devam ediyor. Survivor yarışmasında dedikodular bitmek bilmiyor. Acun Ilıcalı’nın yapım ekibi program için çok uğraşıyorlar. Survivor içinde aşk dedikoduları, kavgalar, zaferler ve yenilgiler yer alıyor. Birbirinden heyecanlı bölümleri hız kesmeden devam ediyor. 
Adada neler oluyor?
Survivor adasında aşk dedikoduları dönüp duruyor. Batuhan Karacakaya ve Melis arasında neler olduğunu kimse bilmiyor ama görüntülenen sahnelerden büyük bir aşk olduğu belli oluyor. Batuhan Karacakaya, yayında hiçbir şekilde renk vermiyor diğer yandan kiminle aşk yaşadığı belli değil. İzleyicilerin izlenimi olarak Batuhan Karacakaya iki kadın arasında kaldı. Melis ve Aleyna arasında kalan Batuhan, kiminle aşk yaşıyor? 
İlayda Şeker suskunluğunu Panorama’da bozdu!
İlayda Şeker, yarışmadan elendikten sonra soluğu evinde aldı. Ailesine kavuşan Şeker, hemen Panorama programına davet edildi. Panorama programında tüm gerçekleri konuşan sunucular, İlayda Şeker’den şok itiraflar aldılar. İlayda Şeker, yarışmacı olan iki kişi hakkında şok sözler söyledi. Dedikodu olarak kalmış tüm bilinmeyenler hakkında yorumlar ve olaylar anlattı. Aşk dedikoduları dönen Batuhan Karacakaya ve Melis hakkında şok açıklamalar yaptı. 
Batuhan ve Aleyna aşklarını neden saklıyorlar?
Panorama adlı programa katılan İlayda, Batuhan ve Aleyna arasında bir ilişki olduğunu ve bunun gizlendiğini söyledi. Birleşme partisinden beri arasında bir şey olan Batuhan ve Aleyna’nın bu durumu sakladıklarını dile getirdi. Yarışmada iki kadın arasında kalmış izlenimi veren Batuhan Karacakaya’nın Aleyna’dan neden uzak durduğunu açıklayan İlayda Şeker, ‘Batuhan’ın ailesi çok kızarmış ve onay vermezmiş bunun için saklamışlar, ama Batuhan’ın iki kadın arasında kalmış izlenimi vermesi bence çok yanlış.’ diyerek sözlerini bitirdi. 

Editör: Wan Haber