Star TV ekranlarında her pazar akşamı izleyiciyle buluşmaya devam eden  menajerimi ara dizisi Özellikle de AB ve ABC1 kategorilerinde çok iyi reytingler alarak yayın hayatına devam ediyor. Fakat Geçen hafta TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan teşkilat dizisinin yayın akışından olumsuz etkilenmişti. Yeni bölümde reyting neticeleri nasıl bir hal alacağı merak konusu olmaya başladı. Sedef Avcı'nın konuk oyuncu olarak katılım sağlayacağı menajerimi ara dizisinin bu akşam ekranlara gelecek 29. yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler ile alakalı detayları haberimizde bulabilirsiniz.

  • Art arda meydana gelen gergin olayların sonrasında moral vermek amacıyla barışı görmeye giden Dicle, Ayla'dan hiç de beklemediği bir tepki alacaktır.
  • Peride, Beren açısından ilginç bir adım atarken, Diğer taraftan Deniz ile Serkan ilişkisinde sürpriz bir gelişme meydana gelecek.
  • Dicle ile kıraç, Cahide'nin kitabının film hakları açısından karşı karşıya gelmesinden sonra  yapacağı hamle oldukça şaşırtacaktır.
  • Gizli saklı bulunan bütün haberlerin ve Sırların ortaya çıkması ise ajansta bulunan bütün taşları yeniden yerinden oynatacak.
  • Deniz Çelebi'nin yönetmen koltuğunda oturduğu, genel yönetmen koltuğunda ise Ali bilginin bulunduğu dizinin senaryosunu Ekin Atalar yazarken, Ay Yapım bu dizinin yapımcılığını üstleniyor.

Menajerimi ara 29 yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’ da Star TV ekranlarında sizlerle beraber olacak, yeni bölümü Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber