TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden kırmızı oda dizisinin 25. son bölümünde adeta insanlıktan nasibini almamış babasının, annesine bıçak saplayarak cinayeti suçunu gerçekleştirmesi ile birlikte cezaevine yerleştirilmesi Sadi'nin en büyük travması olarak ekranlara geliyor. Kırmızı oda, son bölümde kimsesi kalmadığı için üvey annesi ve kardeşleri ile beraber elverişsiz şartlar altında yaşam mücadelesi veren Sadi'nin çekmiş olduğu zulüm hastalığının baş göstermesine zemin hazırlamıştır

Kırmızı orta dizisinin son bölümünde; savruk bir yaşam biçimi sürmesinin yanı sıra aynı zamanda sorumluluk bilincinden ve merhamet, anlayış duygularından da uzak olan babasının asla geri dönüşü dahi mümkün olmayan bir hata gerçekleştirerek annesinin ölümüne neden olması, Sadi’nin kanayan en büyük yarası. Kırmızı oda 25 son bölümde, annesinin Aylin bir cinayete kurban gitmesi ve babasının ise cezaevine girmesi ile beraber tek başına kalmış olan Sadi, üvey annesi ve kardeşleri ile beraber Aynı Çatı Altında yaşamına devam etmek zorunda kalırken, o zamanda yaşamış olduğu problemleri aklından silip atmak da Zorluk çekiyor.

Hiçbir kabahatin bulunmamasına rağmen kardeşlerinin bir türlü işkencesine kalan ve evde kalmış olan yemek artıkları ile karnını doyurup sefalet içerisinde yaşamını sürdüren Sadi, temiz yüreği bulunan ve Elinden hiçbir şey gelmese dahi kendisine Has sımsıcak gülüşünü hediye eden kız kardeşinin sevgisi ile hayata sımsıkı bir şekilde hayata tutunduğunu bildiğini dile getirmesinin sonrasında kırmızı oda dizisinin 26. yeni bölüm fragmanı merak içerisinde beklenmeye başlandı. Kötü bir muamele görmüş olsa bile üvey annesini asla suçlama yani, her zaman bardağın dolu olan tarafından hayata bakarak onun da duygularını ve düşmüş olduğu Hazin durumu anlamaya çalışan Sadi’nin Ailesini de darmadağın etmiş olan Babasına karşı içerisinde beslemiş olduğu kin ve nefretle yüreğinin Alev Alev yanmasının hemen sonrasında kırmızı oda 26. Bölüm fragmanı ekranlara geldi.

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Salih Bademci, Hande Doğandemir, Melisa Sözen, Halit Özgür sarı, Gülçin kültür Şahin, Sezin Bozacı ile Baran Can Eraslan ve Evrim Alasya gibi oyuncuların bulundukları kırmızı oda dizisinin 26. bölümü ile 26 Şubat Cuma tarihinde saat 20:00’da TV8 ekranlarında sizlerle beraber olması bekleniyor Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber