Güneşi Beklerken dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin yeni bir dizi projesiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor! Hem güzelliği hem de oyunculuğu ile büyük bir hayran kitlesi olan ünlü oyuncu bu haberle herkesi sevindirdi!


Süreç Film tarafından yapılacak olan Kalp Yarası isimli dizide yer alan Yağmur Tanrısevsin karşımıza Ayşe karakteri ile çıkacak! Başrolü ünlü oyuncu Gökhan Alkan ile paylaşacak olan Yağmur Tanrısevsin bu projesiyle adından çok sık bahsettirecek. Tomris Giritoğlu tarafından yönetilecek olan dizi aynı zamanda Teklif isimli bir hikayeden uyarlanıyor. 


Çekimleri Antakya'da gerçekleşecek olan dizi önümüzdeki aylarda yayınlanmaya başlayacak!


Yağmur Tanrısevsin kimdir?
24 Ağustos 1990 senesinde Mersin'de dünyaya geldi. Ortaokul ve lise eğitiminden sonra Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi seramik cam bölümünü kazanmış ve buradan mezun olmuştur. Daha sonra oyunculuk ile ilgilenmeye başlamış ve Craft Oyunculuk Atölyesinde oyunculuk eğitimi almıştır. Aynı zamanda Ümit Çırak, Meltem Cumbul ve Betül Alganatay gibi isimlerden de oyunculuk eğitimleri almıştır. Oyunculuk dışında sporla da yakından ilgilenmektedir. Boks, basketbol, tenis ve kayak ünlü oyuncunun ilgi alanında yer alan sporlardan birkaçıdır. Kanal D ekranlarında yer alan Güneşi Beklerken dizisindeki Melis rolü ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Ardından Kaçak dizisinde Tülay karakteri ile karşımıza çıkmıştır. Daha sonra TV8 ekranlarında yer alan Bana Baba Dedi dizisinde yer almıştır. 2017 senesinde Keremcem ile birlikte İki Yalancı dizisinde Duygu rolüyle izleyici karşısına çıkmıştır. Aynı zamanda Aşk Ağlatır, Geniş Aile: Yapıştır, Yok Artık 2 ve Baba Parası gibi filmlerde de yer alarak kariyerinde büyük bir çıkış yakalamıştır. Yağmur Tanrısevsin şu an ise Kalp Yarası dizisinde yer almaktadır. Ünlü oyuncu daha önce Kerem Bürsin ve Oğuzhan Koç ile birliktelik yaşamıştır.

 

Editör: Wan Haber