Ünlü şarkıcı Demet Akalın kısa bir süre önce sosyal medya hesabı üzerinden ülkenin aşılanma oranına büyük bir tepki gösterdi! Ramazan Bayramında yaklaşık üç hafta boyunca tam kapanma yapılmıştı ve bu süre zarfında aşılanmanın artacağı düşünülüyordu. Fakat beklenildiği gibi olmadı. Aksine Mayıs ayında aşılanma en düşük seviyelerde yer aldı!


Güzel şarkıcı Demet Akalın, Türkiye'deki aşılanmanın bu kadar az olmasına sessiz kalamadı ve resmi Instagram sayfası üzerinden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya tepki gösterdi! Aşılanmanın çok az olmasına dikkat çeken ünlü şarkıcı "Mayıs'a kadar ülkenin %60'ı aşılanacak derken bu oran %13'te kalmış. Sınır dışı tüm müslüman kardeşlerimizi aşıladıysak, artık bizi de bi aşılasak mı? Kaldıysa şırınga da bir damla falan rica etsek!" mesajını yazarak tepkisini gösterdi. Kısa bir süre sonra sosyal medya platformlarında da aşıya verdiği tepkiyle gündem olan Demet Akalın birçok kişinin desteğini aldı!


Survivor'da gözyaşlarına boğuldu!
Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde Survivor yarışmasıyla ilgili yazdıklarıyla gündeme düştü. Önceki akşam TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasını izleyen Demet Akalın, yarışmada gözyaşlarına engel olamadığını açıkladı. Dün akşam oynanan iletişim oyununu kazanan takım aileleriyle yüz yüze görüşecek ve hasret giderecekti. Yarışmacının ailelerini Dominik'e getiren Acun Ilıcalı da oldukça duygulandı! Sosyal medya platformlarında da çok konuşulan dünkü Survivor yarışmasını kazanan takım ise Mavi takım olmuştu. Demet Akalın, yarışmacıların aileleriyle yaşadığı duygusal anlar için” Bu moralsizlikle bide ağladım vallahi başıma ağrı girdi mahvolduk tüm ev halkı ağlıyor” mesajını yazdı.

 

Editör: Wan Haber