Ünlü manken Adriana Lima, sosyal medya hesabından ateş püskürdü. Lima, yaptığı bir paylaşımda oldukça sert sözler sarf etti. Adriana Lima, ‘Bazı insanlar yatırımdır bazı insanlar ise faturadır. İkisini birbirine karıştırmamak lazım.’ yazdı. Herkes bu paylaşımın kime ve neden yazıldığını merak etti. Lima, Metin Hara ile anıldıktan sonra başka biri ile ilişki yaşamamıştı. Adriana Lima’nın sert sözlerinin kimin için yazıldığı merak konusu olarak kaldı. 
Adriana Lima kimdir? Nerelidir?
Güzel manken Adriana Lima, 1981 yılında hayata gözlerini açmıştır. 39 yaşında olan ünlü manken Brezilya’da dünyaya gelmiştir. Brezilya’da dünyaya gelen ünlü isim Brezilya’da yaşamaya devam etmiştir. Bir dönem adı Türk yazar Metin Hara ile anılmıştı ancak ikili kısa süre sonra yollarını ayırmak zorunda kalmıştı. Asıl adı Adriana Francesca Lima olan ünlü manken Victoria’s Secret için yaptığı çalışmalar ile gündeme gelmiştir. 
Ailesi varlıklı değildi!
Adriana Lima, Salvador’da düşük gelirli kendi halinde bir ailenin kızıydı. Gençlik yıllarında güzelliği ile dikkat çeken Lima, podyumlara çıkarak kendini gösterdi ve kısa süre içinde gündem olmayı başardı. Ünlü mankenin ünü dünya çapına yayıldı.
Adriana Lima hangi burçtur?
Adriana Lima 12 Haziran 1981 doğumludur. Lima ikizlik burcudur.
Adriana Lima evli mi? Sevgilisi kim?
Adriana Lima 2009 yılında Marko Jaric ile dünya evine girdi. İkili evliliklerini 7 yıl sürdürebildi. 2016 yılında ayrılık kararı alan ikili, sevenlerini üzmüştü. Adriana Lima ve Marko Jaric’in iki çocuğu oldu. Valentina Lima Jaric ve Sienna Lima Jaric isimli iki çocukları şu an annesi ile yaşamaya devam ediyor. 1.78 boyunda olan güzel manken Metin Hara ile ilişki yaşadığı sıralarda podyumlara veda etmişti ve emekliliğe ayrılmıştı. Ünlü manken şimdilerde sadece fotoğraf çekimleri için kamera karşısına çıkıyor. Güzel mankenin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar dikkat çekiyor. 

Editör: Wan Haber