Wanhaber

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve liderlik koltuğunda oturan Vefa Group Van Spor FK, Ziraat Türkiye Kupası’na 4. eleme turu ile dahil olacak.

4. turda kuralar 7 Kasım günü çekilecek. Vefa Group Van Spor FK, bu turda kuraya dahil olacak ve eşleşeceği rakip belli olacak.

Bu turda kupa müsabakalarına, 3. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 34 takım ile Trendyol Süper Lig'den 6 takım, Trendyol 1. Lig'den 7 takım ve TFF 2. Lig'den 9 takım olmak üzere toplam 56 takım katılacak.

4. turda kupa müsabakalarına Trendyol Süper Lig’den Çaykur Rizespor A.Ş., Rams Başakşehir Futbol Kulübü, Siltaş Yapı Pendikspor Futbol A.Ş., Trabzonspor A.Ş., Vavacars Fatih Karagümrük ve Yılport Samsunspor dahil olacak.

Tredyol 1. Lig’den yarışa dahil olacak takımlar da; Ahlatçı Çorum FK, Astor Enerji Şanlıurfaspor, Bodrum FK, Eyüpspor, Göztepe A.Ş., Kocaelispor ve Sakaryaspor A.Ş. şeklinde sıralanıyor.

2. LİG’DEN 9 TAKIM DAHİL OLACAK

Kupa sınavına 4. turda 9 da 2. Lig temsilcisi dahil olacak. Vefa Group Van Spor FK’nin de bu turda dahil olacağı Ziraat Türkiye Kupası yarışına 2. Lig’den dahil olacak diğer temsilciler ise şu şekilde; 1461 Trabzon FK, Amed Sportif Faaliyetler, Anagold 24Erzincanspor, Ankara Demirspor, Ankaraspor, Bucaspor 1928, Esenler Erokspor ve İskenderunspor A.Ş.

Haber: Umut Tarhan

Editör: Ramazan Çetin