Pazartesi Akşamları Fox TV ekranlarında yayınlanan yasak elma dizisinde gerilim ve adrenalin dur durak bilmiyor.

Yasak Elma Dizisinden Hangi Oyuncular Ayrılmıştı?

Talat Bulut, Gökhan Alkan ve barış kılıcı aniden dizinin oyuncu kadrosunda an çıkaran Fatih Aksoy, diziden ayrılacağı konuşulan Nesrin Cevatzade'nin ayrılığını önce yalanlamış fakat sonradan açık kapı bırakmıştır!

Nesrin Cevatzade Yasak Elma Hesabını Takibi Bıraktı Mı?

Nesrin cevatzade, Instagram platformundan yapmış olduğu paylaşım ile yasak Elma’yı sayfasını takip etmeyi bıraktı! Diziden, Şahika ölerek çıkarken Kaya, kardeşinin intikamını almak için geri dönüyor.

Başrollerinde Şevval Sam, Nesrin Cevatzade, Eda Ece gibi oyuncuların bulunduğu yasak elma dizisinde olaylar olaylar! yayınlanan son fragman da Şahika'nın cesedi bulunuyor! Peki Şahika diziden ayrılacak mı? Nesrin cevatzade yayınlanan son fragman ile beraber yasak Elma dizisinin hesabının takibini de bırakınca, acaba diziden ayrılacak mı sorularını akıllara getirdi.

Yasak Elma dizisinin eğlenceli karakterlerinden biri olan Şahika, Hakikaten de ölürken, Nesrin Cevatzade dizinin sosyal medya hesabını takip etmeyi bıraktı. Dizide senaryo gereği hayatını kaybedip diziden ayrılacağı konuşulan Nesrin Cevatzade'nin intikamını almak amacıyla abisi Kaya tekrar sete dönüş yapacak.

Kaya Karakterine Hayat Veren Barış Kılıç Yeniden Yasak Elma'da!

Fakat bir başka güçlü iddialı isim ise Fatih Aksoy'un yine ters köşe yapması oldu. Diziden ansızın Ender’e Veda edip oğlu Yiğit'i de aldıktan sonra yurt dışına giden Kaya'nın, kardeşi Şahika'nın hayatını kaybetmesinden sonra intikamını almak amacıyla geri dönmesidir. Durum böyle olunca otomatikman Kaya karakteri yine yasak Elma'nın oyuncu kadrosuna dahil olacak.

Editör: Wan Haber