FOX TV ekranlarına gelecek olan Anamız Var filminin fragmanları dikkat çekmeye devam ediyor. Anamız Var filminde yer alan ünlü isimler dikkat çekti. Birbirinden tecrübeli ve başarılı isimler dikkat çekmeye devam ediyor. Filmde yer alan başarılı oyuncu Tuğçe Kurşunoğlu, herkesten tam not aldı. Tuğçe Kurşunoğlu’nun kim olduğu araştırılmaya başlandı. Tuğçe Kurşunoğlu’nun yaşı, kilosu, boyu, yer aldığı diziler çok merak edildi. Başarılı oyuncu ise hız kesmeden kariyerinin merdivenlerini adım adım çıkıyor. Tuğçe Kurşunoğlu ekranlarda kendini göstermeye devam ediyor.
Tuğçe Kurşunoğlu kimdir?
Tuğçe Kurşunoğlu 1991 yılında hayata gözlerini açmıştır. Boşnak asıllı olan Kurşunoğlu Bursa’da dünyaya gelmiştir. Güzel isim Bursa’da yapılan bir güzellik yarışmasında birinci oldu. Güzelliği tescilli olan ünlü oyuncu, daha sonra başka yarışmalarda da birinci oldu. Tuğçe Kurşunoğlu, İstanbul Kavram Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü mezunu olmuştur ve sonrasında eğitimler almaya başlamıştır. Diksiyon ve oyunculuk eğitimleri alarak kariyerini oyunculuk konusunda devam ettirmek istedi. Eğitimleri bittikten sonra birçok reklamda rol aldı. LG, Özdilek gibi reklamların yüzü oldu. Reklamlar sonrasında tanınan ve beğenilen yüz, oyunculuk kadrolarına girerek kariyerinin merdivenlerini çıkmaya devam etti. 
Tuğçe Kurşunoğlu hangi dizilerde rol aldı?
Güzel oyuncu Tuğçe Kurşunoğlu Pişt, Olaylar Olaylar, Ayrılsak Da Beraberiz, Herkes Yolunda Merkez, Kocamın Ailesi, Leyla İle Mecnun, Umutsuz Ev Kadınları, Muhteşem Yüzyıl, Düğün Dernek, Düğün Dernek 2 Sünnet, İşler Güçler, Hayatımız Film, Anamız Var 2, Yeter, Biz Size Döneriz ve Azazil 2. Büyü adlı projelerde rol almıştır. Yer aldığı tüm projelerde Tuğçe Kurşunoğlu’nun başarısı dikkat çekiyordu. 
Tuğçe Kurşunoğlu hangi burçtur?
Tuğçe Kurşunoğlu Oğlak burcudur. 26 Aralık doğumlu olan güzel oyuncu, televizyon ekranlarında boy göstermeye devam ediyor. 

Editör: Wan Haber