Neslihan Atagül’ün sefirin kızı dizisinde ayrılmasından sonra yeni bir dönem başlıyor artık. Star TV’de pazartesi Akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden dizideki ayrılık herkesi hem çok şaşırdı hem de çok üzdü. Yaşanan bu gelişmelerin akabinde Nare karakterinin de diziden bir biçimde gönderilmesi izleyici için bir sürpriz gelişme niteliğinde. Neslihan Atagül’ün yaşamış olduğu hastalık neticesinde diziden ayrılması ile beraber diziye yeni bir isim daha eklendi.

Neslihan Atagül’ün can versoği Nare karakterinin yerine başka bir isim mi gelecekti? Yoksa Nare tamamen diziden mi çıkacaktı? Herkesin Aklındaki bu soru Aslında Neslihan Atagül’ün diziden ayrılışı ile meydana geldi. Tuba Büyüküstün’ün sefirin kızı dizisinin kadrosuna dahil olduğu haberleri üzerine Nare karakterini oynayıp oynamayacağı da merak konusu oldu. Sefirin kızı dizisinin ekranlara gelecek yeni bölümü öncesinde Gediz’in, Nare'nin intihar edebileceği ile ilgili söylemleri herkesi şok etmişti. Fakat düşünüldüğü gibi olmadı ve Nare kızını sancar’a bıraktıktan sonra yurt dışına çıkmış gibi gösterilecekti.

36. bölümden itibaren Nare karakterinin yurtdışına gitmesi ile dizinin kamera arkasında da yeni gelişmeler meydana geldi. Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün daha önce de beraber rol aldığı Engin Akyürek ve Senarist Eylem Canpolat’ın da varlığı ile beraber adeta sefirin kızı dizisine destek vermek amacı ve teklifi kabul etti.

Tuba Büyüküstün’ün sefirin kızı dizisinde gibi oynayacağı henüz kesinlik kazanmadı fakat Nare karakterine hayat vereceği büyük olasılıklar arasında değerlendiriliyor.

Editör: Wan Haber