Fox TV ekranlarında her hafta izleyiciyle buluşmaya devam eden sen çal kapımı dizisinin başrol oyuncusu Hande erçel ile Kerem Bürsin mükemmel bir uyum yakalamıştı.

Acaba Hande erçel, Kerem Bursin ile aşk mı yaşıyor? Ya da Hande erçel Murat Akdoğan ile aşk mı yaşıyor? Tüm Bu soruların cevapları tartışılırken sen çal kapımı dizisinin final kararı ortaya çıktı. Ve başrol oyuncusu güzel oyuncu Hande erçel ise bütün aşk dedikoduları peşinde konuşulurken ve FOX TV'de başrol oynadığı dizisi sen çal kapımı final yaparken, yakın zaman içerisinde TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan halka dizisi ile şimdiden el sıkıştı bile.

Son zamanlarda sen çal kapımı dizisinin başrol oyuncuları Kerem Bursin ile Hande erçel arasında bir aç yaşandığı dedikoduları tartışılırken, dizinin yapımcıları seyircileri ve halkı dizinin reytinglerine odaklamaya davet etti. Yani şimdi Kerem Bursin ile Hande erçel arasında meydana gelecek olan bir aşk yaşansa da yaşanmasa da bunun diziye herhangi bir katkısının olmayacağını dile getiren dizinin yapımcıları nihayetinde haklı çıktı ve sen çal kapımı dizisi her ne kadar da küvet, banyo, evlilik ve nişan gibi çeşitli konuları gündeme getirse de aslında reyting kurbanı olmaktan kaçamadı.

Birkaç bölüm sonra sen çal kapımı dizisi final yaparak ekranlara veda edecek. Diğer taraftan bir içerik izleme platformunda Kerem Bursin zaten Nilperi Şahinkaya ile beraber Aynen Aynen adındaki dizi projesine halen devam ediyor.

Diğer başrol oyuncusu Hande erçel ise halka dizisi ile şimdiden anlaştı bile.

Editör: Wan Haber