Star TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden sefirin kızı dizisi final yapacak.

Bilindiği gibi daha öncesinde sefirin kızı dizisinin başrol oyuncuları Neslihan Atagül bağırsak problemleri yaşadığı için dizinin oyuncu kadrosundan ayrılmak zorunda kalmıştı, Daha sonrasında ise kendisinin yerine mavi karakteri ile Tuba Büyüküstün katılmıştı. Fakat Uraz Kaygılaroğlu, Neslihan Atagül’den hemen sonra sefirin kızı dizisinin oyuncu kadrosundan ayrılan 2. isim oldu.

 Sefirin Kızı dizisi ile ilgili çeşitli söylemler her ne kadar ortalıkta dolaşsa da aslında dizinin Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün arasında devam edeceği ya da sürükleneceği şeklinde çeşitli konuşmalar yapılmaya başlandı.

Fakat sefirin kızı dizisinde Özellikle de Neslihan Atagül'ün ayrılmasından sonra bir türlü reytinglerde İstediğini elde edemeyen, daha öncesinde almış olduğu reytinglerin bile çok çok aşağısına düşen sefirin kızı ile ilgili yapımcılar tarafından final kararı açıklandı.

Tuba Büyüküstün Oldukça güzel ve tecrübeli bir oyuncu fakat sefirin kızı dizisinde Neslihan Atagül ile Engin Akyürek arasındaki uyum ne yazık ki Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün arasında sağlanamadı ya da izleyiciye bu uyum aktarılamadı.

Bu nedenle dizi ilk 10’a dahi giremedi.

Final tarihi Böylelikle belirlenmiş oldu. nokta 22 mart tarihinde sefirin kızı dizisi izleyicilere veda edecek.

22 mart tarihinde ekranlara gelecek son bölümden sonra sefirin kızı dizisi artık izleyicilere veda edecek!

Editör: Wan Haber