Ünlü oyuncu son zamanların hakkında en çok konuşulan isimleri arasında bulunuyor.

Havalar ısınınca kendisini dışarıya attığını dile getiren ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya uzun zamandır çalıştığını ve Havanın Güneş açması ile de dışarı çıktığını söyledi.

Kerem Bursin İle Nilperi Şahinkaya Arasında Nasıl Bir İlişki Var?

Rol arkadaşı Kerem Bursin ile birbirlerine soğuk şakalar yaptıklarını dahi dile getiren ünlü oyuncu, Şimdilik küsmedik birbirimize..

Aynen Aynen seti neşeli bir şekilde yoluna devam ediyor. Şeklinde konuştu. Dizinin 5. Sezon çekimlerinin tamamlandığını dile getiren oyuncu bundan sonra 6. sezonda tekrardan bir araya geleceklerini vurgulayarak dizinin devam edeceğini de söyledi.

Kerem Bursin Neden Gelinlik Giydi?

Kerem Bursin’in Aynen Aynen dizisinin 5. Sezonunda gelinlik giymesi ile alakalı soruyu cevaplayan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya “Kadın erkek ayrımcılığı var, Kerem buna özellikle takılıyor. Bende öyle! Senaristimiz buna çok takılıyor. O sebeple bununla alakalı küçük şakalar yapıyoruz. Bunu ti ‘ye alıyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Nilperi Şahinkaya’ya Göre Kerem Bursin İle Hande Erçel Arasında Bir Aşk Var Mı?

Hande Erçel ile Kerem Bursin hakkında bilgi almak amacıyla ikilinin Aşk yaşadıkları ifadesini kullanan muhabirin sorusu üzerine şaşkına dönen ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya bir ara Erçel’in Aynen Aynen setine de uğradığını dile getirdi. Kerem Bursin ile Hande Erçel’in uyumları ile ilgili önceki aylarda açıklamalarda bulunan ve ikiliyi birbirine çok yakıştığını dile getiren Nilperi Şahinkaya’ya tekrar bu konu hatırlatıldı.

Fakat ünlü oyuncu daha önceki Gündem oluşturan konuşmaları problem yaratılmış olmalı ki “Ya o konuya bir daha girmeyeceğim, Hayır girmeyeceğim, Vallahi girmeyeceğim.” Diyerek önceki deneyimden ders çıkardığını böylelikle gazetecilere göstermiş oldu. Oyuncunun mimikleri önceki açıklamalarının sorun oluşturduğu şeklinde bir hissiyata sebep oldu

Editör: Wan Haber