Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu’nun her projesi hayranları açısından oldukça dikkat çekici. Her yeni karakteri de büyük bir merak uyandırıyor.

Ünlü oyuncu Özge Gürel ile senelerdir büyük bir aşk yaşayan Çayyolu şimdilerde ise yeni dizisinin heyecanını takipçileriyle paylaşmaya doyamıyor.

 2021 senesinin başlarında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne giden Kıbrıs Ada Kışı ekibi, bir süre karantinada kaldıktan sonra çekimlere başladı.

Ada’nın değişik bölgelerinde yapılan çekimlerde çok değişik görüntüler sosyal medyaya da sızmaya başladı.

Bu sebeple de dizi hayranları Her yeni paylaşımları heyecan içerisinde beklemeye devam ediyor.

 Serkan Çaloğlu’nun paylaşımlarını merak edenler de sosyal medya platformlarını yapmış oldukları paylaşımları ile adeta mest oluyor. Ünlü oyuncu, Kıbrıs Ada Kışı dizisinde canlandırdığı Ankaralı karakteri ile ilk fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu sosyal medya hesabından öyle bir Fotoğraf paylaştı ki 220.bin beğeni almayı başardı.

Pek çok sosyal medya platformunda da bu paylaşım yankılandı ve milyonlarca içerik paylaşıldı. Serkan Çaloğlu’nun yalnızca yerli değil aynı zamanda yabancı hayranları da yeni dizinin heyecanını şimdiden yaşamaya başladı bile.

Kıbrıs Ada Kışı Konusu Nedir?

Bugün 1965 ile 1974 seneleri arasında Kıbrıs’ta Türk halkına yönelik yapılmış zulümleri ekranlara taşıyacak olan dizi 1974 senesinde Türkiye’nin Barış’ı getiren çıkartması ile son bulacak.

Editör: Wan Haber