TRT 1 ekranlarında yeni bir dizi başlıyor Barbaros. TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Barbaros dizisi açısından artık Geri sayım başladı. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe’nin oynayacakları Barbaros dizisi TRT 1'de başlayacak! Barbaros dizisinin ne zaman başlayacağı ve fragmanının ne zaman izleyici ile buluşacağı da merak edilmeye başlandı. Tüm Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu makalede sizleri bekliyor.

Son zamanlarda Tarihi dönem dizileri oldukça popüler bir hal almaya başladı. Özellikle de izleyicilerin geçmişten örnek almaları amacıyla Bu tipi dizilere odaklanmaları dizilerin reytingleri de de iyi dereceler elde etmesine sebep oluyor. Ekranlara biri gelip biri giderken yeni başlayacak olan tarihi dizi Barbaros. Hemen hemen her tarihi dizide oynayan Engin Altan Düzyatan, Barbaros adındaki yeni dizide başrolde oynayacak.

Osmanlı Devleti'nin ilk kaptan-ı derya'sı olarak bilinen Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını, mücadelelerini, denizdeki serüvenini dile getirecek olan Barbaros dizisinin oyuncu kadrosu, dizide bulunacak karakterler ve konusunun ne olduğu açıklığa kavuştu. Diğer tarihi dizilerde anlatılan tarihi isimlere oranla, Barbaros Hayrettin Paşa daha değişik bir isimdir. Barbaros. Hayrettin Paşa'nın yaşamı, denizlerdeki serüvenleri anlatılacak. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan kuruluş Osman, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış: Büyük Selçuklu ve payitaht Abdülhamid gibiyim tarihi dizileri ek bir şekilde başlayacak olan Barbaros, daha reklam filmi yayınlanmadan izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı.

Barbaros Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Sadece 5 ile 6 bölüm şekilde izleyici ile buluşmaya hazırlanan Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını anlatacak olan Barbaros adındaki dizinin Eylül ayında izleyici ile buluşması bekleniyor.

Barbaros Dizisi Fragmanı Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin çekimleri tamamlandıktan hemen sonra ekrana gelmesi bekleniyor. Barbaros dizisinde bulunan Barbaros karakterini Ulaş Tuna Astepe canlandıracak. Engin Altan Düzyatan ise Barbaros dizisinde Oruç Reis karakterine Can verecek. Diğer tarafın Barbaros dizisinde Erhan Ünlütürk gibi oyuncular da bulunacak.

Editör: Wan Haber