Emre Aşık boşanma arifesinde olduğu eşi Yağmur Aşık hakkında koruma kararı aldırmıştı. Ancak kendisine karşı aldırdığı koruma kararını ihlal eden Yağmur Aşık’a 3 günlük zorlama haps cezası veridi.

Ünlü eski futbolcu Emre Aşık ve 8 yıl beraber olduğu Yağmur Aşık'ın sancılı boşanma davasının görülmesi sürdü. İstanbul 10. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada davacı-karşı davalı Emre Aşık ve taraf avukatları da katıldı.

DURUŞMAYA BASIN ALINMADI
Gizlilik kararı olan duruşmaya basın mensupları alınmazken, duruşmaya davalı Yağmur Aşık katılmadı. Öte yandan görülen duruşmada, futbolcu Emre Aşık’ın kendisine karşı mahkemeden aldırdığı koruma kararını ihlal ettiği iddia edilen Yağmur Aşık için 3 gün zorlama hapsi cezası verildi.

DURUŞMA İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ
Tanıkların bir sonraki duruşmaya zorla getirilmesine karar veren Mahkeme başkanı, görülen duruşmayı eksik hususların tamamlanması için ileri bir tarihe erteledi.

EMRE AŞIK’IN AVUKATI KONUŞTU
İstanbul 10. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmadan sonra açıklama yapan Emre Aşık’ın avukatı Funda Sadıkahmet şunları söyledi: “ Bugün görülen duruşmamız ertelendi. Zaten biliyorsunuz yayın yasağı ve gizlilik kararı da var. Onun dışında koruma kararı ihlal edildiği için ayrıca bir başvurumuz oldu. Bu başvuru neticesinde Yağmur Sarnıç’a tazyik hapsi çıktı. Onun icra edilmesini bekleyeceğiz.”
Canlihaber

Editör: Wan Haber