Bahar Candan’ın elenip ellenmediği sorusu yarışmanın ilk dakikalarından itibaren araştırılmaya başlandı. Şimdiye kadar yarışmanın favori isimleri arasında bulunan bahar candan yeni bölümde bulunmadığı için merak edildi. Peki bahar candan elendi mi? İşte son dakika bilgileri..

Bahar Candan yeni bölümde olmadığı için merak edildi ve acaba elendi mi? sorularını akıllara getirdi. Doya Doya Moda yarışma programında geçen hafta erkekler kategorisinde pota olmadı. Dolayısıyla eleme de yapılmadı. Fakat Ahmet, izin alarak yarışmadan ayrılmıştı. İzni tamamlandıktan sonra yarışmaya artık devam edecek. Seray Sever, açıklamasında bu hafta bahar ile Selin’in elendiğini de dile getirdi.

Doya Doya Moda'da Kim Elendi?

Doya doya moda yarışma programında kolyeyi kazanan isim Ceren oldu. Dooya Doya Moda’da Gülnaz ile Ayşegül arasında elenen isim ise Gülnaz oldu.

Doya Doya Moda'da Bugün Alınan Puanlar!

  • Gülnaz 13
  • Rabia 27
  • Özde 24
  • Birben 22
  • Bahar 27
  • Ceren 30
  • Ayşegül 23 

Doya Doya Moda Son Bölümde Neler Yaşandı?

Doya doya moda yarışma programında adeta roman havası esti. Programa Kobra murat konuk oldu ve en sevilen şarkılarını seslendirdi. Yarışmanın ilerleyen zaman dilimlerinde Seray Sever, yapmış olduğu açıklamada Bahar’ın hareketlerinden dolayı diskalifiye olabileceğini dile getirdi. Jüri üyesi sever bu kararın, yapımcılar ile beraber yaptıkları bir toplantının sonrasında alınmış olduğunu açıkladı. Bahar, bu açıklamaların sonrasında yerine geçtikten sonra göz yaşlarına hakim olamadı.

Daha sonrasında ise Doya Doya Moda yarışma programında bahar candan yapmış olduğu açıklamada insanların kendisinin gülmesini istediğini, artık kendisinin burada ağlamak istemediğini, yarışmadaki diğer katılımcıların ise kendisini ağlattığını söyledi. Gülşah Saraçoğlu, bu konuların programdan sonra konuşulacağını açıkladı.

Editör: Wan Haber