En son Show TV ekranlarında yayınlanan Alev Alev isimli dram dizisiyle ekranlarda yer alan ünlü oyuncu Demet Evgar'dan yeni bir proje mi geliyor? Hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle herkesin beğenisini toplayan güzel oyuncunun adı şu sıralar başka bir projeyle anılıyor!


Bildiğiniz gibi güzel oyuncu Serenay Sarıkaya bir süredir çekilmesi planlanan efsanevi şarkıcı Bergen'in yaşamını anlatacak olan film ile anılıyordu. Filmde ünlü şarkıcı Bergen'i canlandırması beklenen Serenay Sarıkaya kısa bir süre önce programının yoğunluğundan dolayı filmde yer almayı reddetti. Böylelikle Bergen filminin başrolünü oynaması için başka bir başrol arayışı başladı.


Son duyumlara göre ünlü oyuncu Demet Evgar, Bergen filminin başrolü için düşünülüyor. Bergen'i canlandırması beklenen Demet Evgar'ın sevenleri ise bu haber ile çok mutlu oldu. Şu an Demet Evgar ve yapım şirketinden gelen resmi bir açıklama bulunmuyor. Ancak önümüzdeki günlerde Bergen filminin başrol oyuncusu belli olacak! 


Bergen ne zaman yayınlanacak?
Yüksek Aksu'nun yönetmen koltuğunda oturacağı Bergen filminin hazırlıkları şu an hala devam ediyor. Çekimlerin haftaya başlaması beklenen sinema filmin ise henüz ne zaman vizyona gireceği bilinmiyor.


Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisi nedir?
Son zamanlarda aşk hayatı ile gündemde olan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya bir dizi projesine yeşil ışık yaktığı için Bergen filminden vazgeçti. Ünlü oyuncu Netflix platformunda yayınlanacak olan 'Şahmeran' dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Serenay Sarıkaya'nın dizideki partneri ise şu an bilinmiyor. Şahmeran dizisinin ise 2022 senesinde yayınlanması bekleniyor.

 

Editör: Wan Haber