Kendini rolüne kaptırmakla tanınan ve oyunculuğa olan sadakatini hiçbir zaman gizlemeyen Begüm Akkaya çokça sevilmeye başlandı.

Bir Televizyon kanalına röportaj veren Begüm Akkaya sokak köpeklerine mama verirken ekranlara yansıdı  Hayvan hakları hususunda çokça duyarlılığı ile bilinen güzel oyuncu koronavirüsü döneminin olabildiğince evde geçirdiğini ve ev ile set arasında gidiş geliş yaptığını dile getirdi.

Kalabalık ortamlara fazla uğramadan evde kaldığı zaman dilimi içerisinde bazen spor yaptığını, yürüyüşlere de çıktığını ifade eden oyuncu, bu dönem içerisinde aşırı kendisi ile ilgili bir şeyler keşfeden insanlar olduğunu fakat en iyi kendisine vakit ayırdığını ve çok güzel zaman geçirdiğini söyledi.

Çukur dizisinde Sefaleti dibine kadar yaşayan oyuncu Begüm Akkaya Aslında hayranları tarafından kendisine normal hayatında da böyle misin şekilde sorulan sorulara Saçmalama diye cevap verdi.

Bizler oyuncu insanlarız kendimize verilen rolü en iyi şekilde oynamaya çalışıyoruz, rol almış olduğum çukur dizisinin senaristi ve yönetmenleri benim böyle bir karakterde oynamamı istiyorlar. Ben de bu dizinin akibeti ve ayakta kalmaması için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum dedi.

Çukur dizisi yepyeni bölümüyle Pazartesi Akşamları Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Editör: Wan Haber