Atv’ nin 2021 senesinin başından itibaren Cuma akşamları yayınlanmaya başladığı Akıncı dizisi çok büyük bir beklenti ile yayın hayatına başladı fakat ilk iki-üç bölümde reytinglerinde meydana gelen düşüş ile beraber atv’ nin konu ile ilgili nasıl bir karar alayacağı merak konusuydu. ATV, bu diziye yine şans verdi ve senaryosunu da çeşitli değişiklikler yaparak dizinin reyting yarışında daha da kuvvetlenmesini sağladı

Bu ATV ekranlarında saat 20:00:da izleyici ile buluşacak olan Akıncı dizisinin yeni bölümündeki gelişmeler merak ediliyor. Dizinin yeni bölümünde izleyenleri adeta ekranlara kilitleyecek sahneler yaşanacak.

Akıncı, profesörü Kurtarmak amacıyla harekete geçerken kendisini hiç ummadığı bir komplonun içinde bulacaktır.

İşte Akıncı 7. yeni bölümünde Yaşayacaklar!

  • Yücel’in hayatını kaybetmesinin sonrasında hem Kemal hem de Akıncı bu infazın arkasında kimin olduğunu araştırmaya başlayacak.
  • Nergis, elinde bulunan kanıtlarla Cüneyt'i köşeye sıkıştırmaya devam edecek.
  • Kemal, Cüneyt'in kimlere çalıştığını bulup ortaya çıkarmaya çalışacak.
  • Amerika'dan gelen Türk bir profesör ülke gündemini meşgul ederken Cevdet, profesörü ortadan kaldırmak amacıyla gizli yapıdan bir Emir alacaktır fakat önündeki en büyük engel Akıncı'dır
  • Profesörü kurtarmak amacıyla harekete geçerken hiç ummadığı bir komplonun içerisinde kendisini bulacaktır.

Tüm bu gelişmeleri merak ediyorsanız bu akşam Atv ekranlarınızın başında olmayı unutmayın!

Çözülmeyi bekleyen sırlarla, yepyeni gelişmelerle Akıncı dizisi yeni bölümüyle bu akşam 20:00’da Atv’de sizlerle beraber olacak, Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber