Serkan Çayoğlu hayranları da büyük hüsrana uğramıştı. Fakat oyuncu daha fazla ara vermeden geri dizisi ile anlaşmasını yaptı ve TRT1 açısından çekilen Kıbrıs Ada Kışı dizisinde oynamaya başladı.

Serkan Çayoğlu hayranları oyuncunun yeni dizisinin merakla bekliyorlar. Bu kez yeni dizideki partneri Pelin Karahan, ikilinin ekran uyumu şimdiden merak edilmeye başlandı. Pelin Karahan da uzun süredir ekranlardan uzaktaydı ve çocukları ile ilgileniyordu. Yılbaşının hemen sonrasında oyuncular ve ekip Kıbrıs’a gitmişti covid-19 salgını sebebiyle öncelikli olarak karantinaya alındılar ve 10 günlük bekleyişin sonrasında çekimler başladı. Serkan Çayoğlu’nun bıyıklarını uzattığı yaptığı bir paylaşımla da anlaşıldı.

Dizideki yeni imajı merakla beklenen oyuncu, Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımlarla herkesi heyecanlandırmıştı. Dönem dizisi olan ve Kıbrıs’taki Türk halkına yönelik olarak bir 1964 ile 1974 seneleri arasında yapılan zulmün ekrana taşınacağı dizinin çekimleri devam ediyor.

 Serkan Çayoğlu da çekimlerden bir karı Instagram sayfasından hayranlarıyla paylaştı.

Dizi, Kıbrıs Barış Harekatı ile birlikte sonlanacak ve toplamda 26 bölüm olarak çekilecek. TRT 1’de yayınlanacak dizinin her bölümünde 60 dakikadan meydana gelecek!

Editör: Wan Haber