Bir zamanlar milyonlar tarafından seyredilen dizi artık başlamıyor. Peki dizi tekrar başlayacak mı? Hangi gün başlayacak ne zaman saat kaçta başlayacak hangi kanalda tekrar başlayacak? Dizi çekimleri yapıldı mı?

Ezel Dizisi Tekrar Başlıyor! Çekimleri Başladı, Milyonlarca Kişiye Müjde! O Bilgi, Kısa Süre Önce Sızdırıldı! "Ramiz Dayısız Nasıl Olacak?"

Bir dönemler televizyon ekranlarında reyting rekortmeni olan ve hiçbir diziye geçit vermeyen, birçok repliğini insanlara ezberleten Ezel dizisi tekrardan çekiliyor. Türk televizyon tarihinin en efsane ve unutulmaz dizisi olan Ezel; Ay Yapım tarafından yapılmış bir dizidir. Kerem Deren ve Pınar Bulut'un senaryosunu yazdığı söz konusu diziyi, Uçul Bayraktar yönetiyordu. Bugün gelen haberle birlikte milyonlarca Ezel izleyicisi heyecanlandı.

Ezel dizisinde; Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Haluk Bilginer ve Tuncel Kurtiz gibi birbirinden usta oyuncular rol alıyordu ve gösterdikleri üstün performansla hayranlık uyandırıyorlardı. Ezel, ilk sezonunun yayın hayatına başladığı 2009 yılından bugüne kadar tam 150 farklı ülkeye satıldı ve sadece Türkiye'de değil, Dünya'da da en efsane yapımlar arasına girmeyi başardı. Ezel Dizisi, Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Latin Amerika ülkelerinde çok büyük yankı uyandırmıştı.

Tekrardan Çekiliyor, Set Kuruldu! 

Ezel dizisiyle ilgili muhteşem bir haber bugün geldi. Sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşılan söz konusu haberle birlikte Ezel dizisinin tekrardan çekileceği öğrenildi. Sosyal medyada onbinlerce kişi, Ramiz Dayı rolünde kimin olacağını araştırdı. Fakat burada şöyle bir detay var, Ezel Dizisi Romanya'da tekrar çekilecek. Vlad ismiyle birlikte yayın hayatına başlayacak olan söz konusu dizinin ilk 13 bölümü ekranlara zaten gelmişti. 13 bölümden sonraki bölümler ise kısa süre içerisinde Pro TV'de ekranlara gelecek. Dizinin başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ve diğer oyuncular değil, direkt olarak Romanyalı oyuncular oluşturuyor. Olympia Melinte, Diana Sar ve Adrian Nartea, oyuncu olacak.

kaynak:alfa haber ajansı

Editör: Wan Haber