Serdar Sertçelik, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen bir isimdir. Nilsu Berfin Aktaş'ın eşi olarak tanınan Sertçelik, "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" dizisinde Gizem karakterini canlandıran Aktaş'ın eşi olarak bilinmektedir. Serdar Sertçelik'in ölüp ölmediği ise bilinmemektedir.

Serdar Sertçelik, aslen Ankaralıdır ve Nilsu Berfin Aktaş ile evlidir. Aktaş'ın gizlice evlendiği eşi olarak tanınan Sertçelik, Kuzey Yıldızı dizisiyle de tanınmaktadır. Serdar Sertçelik'in daha önceki evliliğinden çocuğu olduğu bilinmektedir. Ancak, Sertçelik hakkında dolandırıcılık suçlamaları bulunmaktadır. İddialara göre, sahte kimlikle yurt dışına kaçmaya çalıştığı ve iş çevresini 200 milyon TL dolandırdığı iddia edilmektedir.

Serdar Sertçelik hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için belirtilen haber kaynağına başvurulabilir. Ancak, bu kaynakta Sertçelik'in ölüp ölmediği konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır. Özetle, Serdar Sertçelik Türk magazin dünyasında tanınan bir isimdir ve hakkında çeşitli iddialar bulunmaktadır, ancak ölümüyle ilgili kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Kaynak: WanHaber Haber Merkezi