Fox Tv’nin sevilen dizisi mucize doktor yapımından şok bir ayrılık yaşandı. Oyuncular, teker teker bu diziden ayrılma kararı alıyor! Dizinin başrolleri teker teker diziye veda ediyor, mucize doktor dizisinde bir ayrılık haberi daha geldi.

Mucize Doktor Başrollerinde Kimler Oynuyor?

  • sinem ünsal
  • Onur Tuna
  • Taner Ölmez

gibi oyuncular yer alıyor. Fox TV’nin reyting rekortmeni dizisi mucize doktor dizisinde başrol ölerek diziye veda ediyor, dizinin ayrılan oyuncusu ile ilgili merak edilmeye başlandı ve sosyal medya platformları başta olmak üzere çeşitli arama motorlarında son bir iki gündür diziden hangi oyuncunun ayrıldığı ve niçin ayrıldığı ile ilgili çeşitli bilgiler araştırılmaya devam ediliyor.

Perşembe akşamları ekranlara gelen mucize doktor dizisinde mucize doktorun adil hocası usta oyuncu reha özcan diziye veda ederek ayrıldı. Dizinin ekranlara gelen son fragmanı hayranları adeta şoka uğrattı. Mucize Doktor Dizisinin Adil Hocası Usta Oyuncu Reha Özcan Veda Etti!

Ali Vefa Bundan Sonra Ne Yapacak?

 Adil Hoca’nın hayatını kaybedip diziden ayrılması ile en çok ali vefa bu durumdan olumsuz bir şekilde etkilenecek. Hastanede kendisini artık koruyacak kimsenin olmadığını düşünen ali vefa büyük bir bunalıma girecek, zor zamanlar geçirecek. Ali vefa, tekrardan hayata karışmakta çeşitli zorluklar yaşayacak ve dizinin hayranları da gelecek bölümde neler olacağını şimdiden merak etmeye başladı.

  Reha Özcan Kimdir?

 1965 tarihinde Bingöl’de dünyaya gelen usta oyuncu, mimar sinan güzel sanatlar fakültesindeki eğitimini tamamlamıştır. Trabzon, Antalya, istanbul gibi pek çok şehirde tiyatrolarda faaliyet göstermiştir. Reha özcan son olarak ekranlarda ise hazal kaya ile beraber başrollerini paylaştığı  bizim hikaye adlı dizide canlandırmış olduğu fikri karakteri ile çok sevilmişti.

Editör: Wan Haber