İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, sıcak asfalt serimi, yama ve parke taşı çalışmalarının yapıldığı noktalardan Türkoğlu 1. Sokakta incelemelerde bulundu. Bahçıvan Mahallesi Türkoğlu 1. Sokak sakinleriyle bir araya gelip talep ve önerileri dinleyen Aslan, birim müdürlerinden bilgi aldı. 

DAHA MODERN VE ESTETİK ORTAMLAR

Sokak sakinleri ile ilçenin hem merkez hem de kırsal mahallelerinde yoğun bir çalışma içine girdiklerini dile getiren Aslan, yapım çalışmaları devam eden asfalt yama ve parke taşı çalışmalarının bir an önce bitirilerek, vatandaşlara daha modern ve estetik ortamlar sunma gayretinde olduklarını belirtti.

İPEKYOLU'NU GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Kaymakam Aslan, çalışmaların ilçenin dört bir yanında devam ettiğini kaydederek, "Arkadaşlarımızla birlikte ilçemizin birçok noktasında devam eden çalışmalarımız ile İpekyolu’nu güzelleştirmeye devam ediyoruz. Bir yandan ilçemiz için güzel eserleri inşa etmeye devam ederken diğer yandan cadde ve sokaklarımızı günün şartlarına en uygun şekilde hazırlamanın gayreti içindeyiz. Bu anlamda altı yapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde gerekli asfalt yama ve parke taşı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyoruz. Böylece vatandaşlarımızın hizmetine daha güzel ve kullanışlı cadde ve sokaklar sunuyoruz" dedi.

Editör: Wan Haber