Bu yaz ekranlarda adeta yeni dizi şöleni yaşanıyor! FOX TV ekranlarında yayınlanması beklenen Kanunsuz Topraklar dizisine bomba isimler transfer oldu. Başrollerini de ekranların en sevilen iki isminin paylaşacağı dizinin ne zaman yayınlanacağı ve konusunun ne olacağı da izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor!

FOX TV ekranlarında yayınlanması beklenen Kanunsuz Topraklar dizisinin başrol oyuncuları kısa bir süre önce belli olmuştu. En son Show TV ekranlarında yayınlanan aksiyon/dram dizisinde yer alan güzel oyuncu Esra Bilgiç ve ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yer alan ünlü oyuncu Uğur Güneş dizinin başrolünde yer alacak olan isimler oldu!


Plato hazırlıkları yapılıyor!
Oldukça popüler ve başarılı iki ismin başrolünü paylaşacağı dizi için hummalı bir hazırlık yapılıyor! Gold Film tarafından yapımcılığı yapılacak olan dizinin yönetmen koltuğunda ise Faruk Teber oturuyor. Zülküf Yücel tarafından senaryosu kaleme alınacak olan dizinin konusu da merak ediliyor.


Kanunsuz Topraklar dizisinin konusu nedir?
Zonguldak'ta konusu geçecek olan dizi 1940'li yılları anlatacak. Fakat dizi İstanbul'da özel hazırlanmakta olan platolarda çekilecek bu yüzden dizi yapım ekibi çok sıkı bir şekilde çalışıyor ve oyuncular için kostümler hazırlıyor. Aynur Torun tarafından dizinin kostümleri hazırlanıyor.


Kanunsuz Toprak dizisinde yer alacak olan oyuncular kimler?
Dizide Esra Bilgiç 'Gülfem', Uğur Güneş 'Davut' karakterini canlandıracak. Aynı zamanda diziye son olarak da Çukur dizisinde rol alan Necip Fazıllı katıldı. Murat Daltaban, Kaan Taşaner, Eylül Su Sapan, Ali Erkazan, Ezgi Çelik, Doğaç Yıldız, Onur Kaya ve Serdem Paçal da dizide rol alacak olan oyuncular oldu.


Kanunsuz Toprak dizisi ne zaman başlıyor?
Büyük bir merak içinde beklenen dizinin henüz ne zaman yayınlanacağı yapım şirketi tarafından açıklanmadı. Ancak önümüzdeki günlerde bu bilgini açıklanması bekleniyor.

 

Editör: Wan Haber