"Gelinim Mutfakta Arife Şibik Kim? Arife Şibik Kaç Yaşında, Nereli? Arife Şibik Instagram Hesabı"

Gelinim Mutfakta programı, yeni haftaya Arife Şibik ve kayınvalidesi Şehnaz Şibik ile başladı. 13 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan 1385. bölümde, yeni gelin Arife Şibik ve kayınvalidesi Şehnaz Şibik yarışmaya katıldı. Peki, Gelinim Mutfakta Arife Şibik kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İşte detaylar:

Kanal D'nin fenomen yapımlarından Gelinim Mutfakta, yeni haftasına Arife Şibik ve Şehnaz Şibik'in katılımıyla start verdi. 13 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan 1385. bölümde, yarışma heyecanı doruktaydı. Bu haftanın ilk gününde, yeni gelin Arife Şibik ve kayınvalidesi Şehnaz Şibik yarışmacılar arasındaydı. Peki, Gelinim Mutfakta Arife Şibik kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İşte detaylar ve Arife Şibik'in Instagram hesabı...

Arife Nur Şibik, Gelinim Mutfakta yarışmasına katılan yeni gelinlerden biridir. 25 yaşında olan Arife Şibik aslen Ankaralıdır. 7 yıllık evli olan Arife, 6 yaşında bir kız çocuğu annesidir. Ayrıca şal ve eşarp satışı yapan Arife, ev işleriyle de ilgilenmektedir. Kayınvalidesi Şehnaz ile altın yarışına katılan Arife, bileziklerin tamamını kendisinin alacağını söyleyince kayınvalidesini sinirlendirdi.

Arife Nur Şibik'in Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz: Instagram Hesabı

Şehnaz Şibik ise Gelinim Mutfakta yarışmasında Arife'nin kayınvalidesidir. 55 yaşında olan Şehnaz Şibik aslen Nevşehirli ve 36 yıllık evli bir kadındır. 3 çocuk ve 3 torun sahibi olan Şehnaz Şibik, Edirne'de yaşamaktadır. Programın başında tansiyonu yükselen Şehnaz kayınvalide, müdahale edilerek sakinleştirildi.

Editör: WanHaber