Önkibar, YouTube kanalında yayınlanan bir videoda, Ali Koç'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rakip olarak siyasete girmes, halinde başarılı olabileceğini belirtti. Önkibar, Koç'un iyi eğitim almış, zengin ve rasyonel fikirli biri olduğunu vurgulayarak, siyasete para kazanmak için değil, ülkeye hizmet etmek için girmesi halinde Erdoğan'ı zorlayabileceğini söyledi.Ali Kocun Ceket Hassasiyeti Erdogani Akillara Getirdi Ahu7

Bu açıklamalar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Kullanıcılar, "Acaba Ali Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rakip mi olacak?" sorusunu gündeme getirdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Siyasi arenada yer alıp almayacağı merak konusu olmaya devam ediyor.12 K4Ut

Uzmanlar, Ali Koç'un siyasi deneyimi ve kamuoyundaki imajının, Türk siyasetinde önemli bir yer edinebileceğini düşünüyor.

Erdogan Ali Koc Dn H R CoverAncak Koç'un, Erdoğan'a karşı aday olup olmayacağı konusunda net bir görüş olmadığı için şimdiden kesin bir şey söylemek doğru olmayacaktır.

Kaynak: WanHaber Haber Merkezi