BDP İpekyolu Belediye Eş Başkan adayları Aygül Bidav ile Veysel Keser, “Öz yönetimle, özgür kimliğe” şiarı ile düzenledikleri seçim çalışmasına devam ediyor. Kentte bulunan Yüzünce Yıl İş Merkezi esnafını ziyaret etti. Esnafların yoğun ilgisi ile karşılaşan Bidav ile Keser’e BDP İpekyolu İlçe Eş Başkanı Ahmet Enterli’nin yanı sıra çok sayıda partili de eşlik etti. Esnafların sorunlarını dinleyen Bidav ile Keser, esnafların sorunlarını not alarak, çözüm sözü verdi.

 

‘Kentin tüm dinamikleri ile birlikte çalışacağız’

BDP İpekyolu Eş Başkan adayı Aygül Bidav ileVeysel Keser, ziyarette kentte bulunan esnafların kendileri için önemli olduğunu, kendilerinin de bunun farkında olduklarını ifade ederek,” Bir kentin kalkınmasında esnafın önemi çok büyüktür. Bizler bunun bilincinde olduğumuz için esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Hem kendimizi tanıtmak hem de esnaflarımızın varsa sorunları onları not ederek çözüm için çalışacağız. Bizler bu kentin bütün dinamikleri ile bir araya gelerek, onları yerel yönetim anlayışımıza ortak ederek bir yerel yönetim modelini hayata geçireceğiz” dedi.

 

’30 Mart’ta sizi tebrik etmeye geleceğiz’

Ziyarette bir esnaf, Bidav ile Keser’e ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek,” Hoş geldiniz. Bu ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Allahın izni ile seçimi sizler kazanacaksınız. Bu kent 5 yıldır çok güzelleşti. Bu güzelliklerin devam etmesini istiyoruz. Gönlümüzde, oyumuzda sizlerindir. 30 Mart’ta bu defa biz belediyeye gelip sizi tebrik ederek, ziyaret edeceğiz” dedi.

Editör: Wan Haber