Süper Lig takımlarından biri olan  Gaziantep spor deplasmanda Galatasaray ile karşılaşıyor. Ligde 12 puanla 13. sırada bulunan Gaziantep spor , ligde 17 puanla 8. sırada yer alan Galatasaray ile karşılaşıyor.

MAÇ NEREDE SAAT KAÇTA?

31 Ekim Pazar günü Nef Stadyumu'nda oynanacak maç, saat 19:00'da başlayacak. 

CANLI YAYIN

31 Ekim Pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan Galatasaray - Gaziantep Spor mücadelesini saat 19.00'da WanHaber.com'dan canlı izleyebilirsiniz.

GALATASARAY -  GAZİANTEP MAÇI CANLI İZLE

Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Galatasaray, Nef Stadyumu'nda Gaziantep FK ile kozlarını paylaşacak. 11. hafta müsabakasını hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Aslan, Gaziantep FK'yı yenerek Beşiktaş mağlubiyetini unutturmak ve yeniden yükselişe geçmek istiyor. Sakatlıkları bulunan Arda Turan ve Sacha Boey müsabakada forma giyemeyecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, 

Galatasaray - Gaziantep FK maçı 31 Ekim Pazar günü saat 19:00'da beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

GALATASARAY - GAZİANTEP FK MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

GALATASARAY:

Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Barış, Berkan, Morutan, Cicaldau, Kerem, Halil

GAZİANTEP FK:

Günay, Kitsiou, Caulker, Tosca, İbrahim, Doğan, Djilobodji, Maxim, Sagal, Figueiredo, Muhammet

Gaziantep FK ile Galatasaray, bugüne kadar Süper Lig'de 4, Türkiye Kupası'nda da 1 olmak üzere 5 kez karşı karşıya geldi. Ligdeki maçlarda sarı-kırmızılılar 3 galibiyet alırken, 1 maç da berabere sona erdi. İki takım daha önce 2013-2014 sezonunda Türkiye Kupası 4. Turu'nda karşılaştı. İstanbul'da oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılılar penaltılar sonucunda 6-5 kazanmıştı. Ligdeki maçlarda Galatasaray'ın 10 golüne, Gaziantep FK 5 golle karşılık verdi. Geçtiğimiz sezon Galatasaray, İstanbul'da oynanan karşılaşmayı 3-1, Gaziantep'de de 2-1'lik skorla kazandı.

ARDA İLE BOEY FORMA GİYEMEYECEK

Galatasaray'da Gaziantep FK maçı öncesinde iki futbolcu sakatlıklarından dolayı oynayamayacak. Sarı-kırmızılılarda tedavilerine devam edilen Arda Turan ile Sacha Boey, mücadelede görev alamayacak.
Galatasaray'da ayrıca Taylan Antalyalı da sarı kart sınırında bulunuyor. Antalyalı, Gaziantep FK maçında sarı kart görmesi halinde 12. haftada deplasmanda oynayacakları Fatih Karagümrük müsabakasında forma giyemeyecek.

YAŞAR KEMAL UĞURLU DÜDÜK ÇALACAK!

Galatasaray ile Gaziantep FK arasında oynanacak müsabakasında hakem Yaşar Kemal Uğurlu görev alacak. Uğurlu'nun yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Serkan Çimen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Turgut Doman olacak. Ankara bölgesi hakemi olan Yaşar Kemal Uğurlu, Süper Lig'de 107 maçta düdük çaldı. Bu mücadelelerin 48'ini ev sahibi, 35'ini ise deplasman takımları kazandı. 24 maç ise berabere sona erdi.

MUSLERA YENİDEN GÜVEN TAZELEMEK İSTİYOR

Beşiktaş maçında yediği ilk gol sebebiyle eleştirilerin hedefinde olan Fernando Muslera, güven tazelemek istiyor. 2011 yılından bu yana sarı-kırmızılı kulüpte olan Uruguaylı file bekçisi, taraftara yeniden gerçek Muslera'yı göstermeyi hedefliyor.

GOLCÜLER ARASINDA REKABET

Galatasaray'da golcüler bir türlü istikrar yakalayamazken, Mostafa Mohamed, Mbaye Diagne ve Halil Dervişoğlu arasında büyük tatlı bir rekabet var. Ancak Terim, artık net olarak 9 numarasını belirlemek istiyor.

Editör: Wan Haber