Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 83. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde bir karakterin daha gidişinin ilk işaretlerini göreceksiniz. Müjgan’ın halası Behice karakteri izleyicilerin sinirlerini zıplatıyordu. Hünkar Yaman’ın ölümünden sorumlu olan, cinayeti gizlemek için her şeyi yapan Behice yolun sonuna geldi.

Esra Dermancıoğlu’nun başarıyla canlandırdığı karakter dizinin hayranları tarafından çok sert şekilde eleştiriliyor. Behice karakterinin tüm kötülüklerinin cezasını görecek şekilde diziden ayrılması da izleyicilerin beklentisi arasında yer alıyor. Stok bölümler nedeniyle Esra Dermancıoğlu, Adana’daki setten bir süre önce ayrılmış olmasına rağmen Behice karakteri hikayede devam ediyor. Ancak sona yaklaşıldı… Bir görgü tanığı ortaya çıkacak.

Hünkar Yaman’ın katilinin Behice olduğu ya bu akşam ortaya çıkacak, ya da gelecek bölüm netleşmiş olacak. Esra Dermancıoğlu’nun da 85. bölüm itibari ile diziden ayrılması bekleniyordu. Karakterin gidişinin nasıl olacağı aslında daha da çok önem taşıyor. Dizi hayranları Behice için kötü bir ölüm beklentisiyle büyük heyecanla ekran başına geçecek.

Hünkar Yaman adına yapılacak yaz kampı inşaatından çıkan paralar kepçenin ucundan savrulunca, herkes şaşkınlıktan dona kalır! Rüyaları gerçek olan Gaffur, cebini doldurmaya çalışırken, arazileri kontrole giden Behice kendini ortaya atarak paraları toplamaya kalkar! Behice, bu paranın Yılmaz’ın paraları olduğuna emindir! Ancak onu kimse dinlemeyecektir!

Para için tutanak tutulurken, Behice uzaklaştırılır! Elbette Behice paranın peşini bırakmayacaktır, soluğu konakta alır! Ancak, işler Behice için tamamen tersine dönmüştür. Attığı her adımda, etrafındaki çember daraldığı gibi, Müjgan ile de arası açılacaktır!

Züleyha’nın İstanbul’dan davet ettiği polis dostu araştırmasını derinleştirir ve yeni ipuçlarını ulaşır. Kimsenin haberi yoktur ama Behice’nin etrafındaki çember daralmaktadır! Üstelik bir görgü tanığı ortaya çıkmak üzeredir!

‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de ATV’de yayınlanacak ve tüm gözler Behice karakterinin üzerine yoğunlaşacak.

Editör: Wan Haber