Dershaneler çoğu öğrencinin eğitim hayatında yer almaktadır. Ankara dershane sayesinde okulda öğrenemediğimiz veya verim alamadığımız dersleri dershane de bulunan hocalar ile pekiştirebilirsiniz. Okullarda öğretmenler çok fazla sorularınızla veya sizin anlamadığınız konularla ilgilenmeyebilirler. Dershanede bulunan hocalarımız çözemediğiniz sorularda veya takıldığınız konularda sizinle özel olarak ilgilenir ve konuyu anlamanızı sağlar. Dershanede yapılan denemeler ile çevrenizdeki arkadaşlarınıza göre gelişiminizi gözlemleyebilir ve konuları öğrenip öğrenmediğinizi test edebilirsiniz. Dershanede verilen eğitimden şüpheleriniz var ise dershane yönetimiyle görüşerek derslerin işleyiş şekli hakkında bilgi edinebilirsiniz. Birkaç günlüğüne misafir olarak da derslere katılmayı deneyebilirsiniz.
Dershanede bulunan eğitmenlerimiz işlerini severek yaparlar ve hedef sahibi öğretmenlerdir. Dershanemizde her öğrencinin dersi öğrenmesi ve başarılı bir şekilde hedeflerine ulaşması için emek verilir. Dershanemizde yıllardır süregelen bir deneyimlilik de mevcuttur. Dershane sınıflarımız bakımlı ve temizdir.

Dershanemizde öğrencilerimizin takibi koçluk eşliğinde yapılmaktadır. Yani öğrencinizin gelişimini düzenli olarak takip ediyor, ve ona göre program yaparak ders çalışmasını sağlıyoruz. Ders çalışmak önemli değildir doğru yerlere ağırlık vererek çalışmak önemlidir.

Dershane Tercihi Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyiz?
Dershanelerde kullanılan kaynaklar da oldukça önemlidir. Ders işledikten sonra pekiştirmek için test çözmek gerekir veya konu tekrarı için kaynak kitaplar, bunlar genellikle dershaneniz tarafından size sağlanır. Fakat hem size verilen kaynaklar hem de deneme yapılan kaynaklar önemlidir. Kaynaklar hem çeşitli hem de kaliteli olmalıdır. Mamak dershaneler tercihleri yaparken dikkat etmeniz gereken bir diğer unsur da kaynaktır.

Dershane tercihi yaparken dikkat etmeniz gereken bir başka nokta ise hoca tercihidir. Dershanede bulunan hocalar hakkında o dershaneye giden arkadaşlarınızdan tavsiyeler alabilir veya deneme derslerine katılabilirsiniz. İşlerinde iyi olan dershane hocaları sayesinde pekiştirmek istediğiniz dersleri pekiştirmeniz kolaylaşır.

Dershaneye giderken sağlık da önemlidir. Gideceğiniz dershanede çeşitli önlemler alınmış olmalıdır. Sincan dershaneler de Covid- 19 önlemleri büyük ölçüde alınmalıdır. Dershaneye çeşitli yerlerden öğrenciler gelmektedir. Bu da riski artırmaktadır. Fakat dershanemizde maske kontrolü ve dezenfekte düzenli bir şekilde yapılmaktadır. Bu kontrollerin yanında hocalarımızın ve idari kadromuzun da covid- 19 testleri düzenli olarak yapılmaktadır.

Editör: Wan Haber