TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Play-Off 2. Tur ilk müsabakasında Turkish Oil Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş., 1461 Trabzon FK’yi ağırlayacak.

Mersin Stadyumu’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak maçta Ozan Ergün düdük çalacak. Oğuz Kağan Çalışır ve Kürşathan Akın’ın yardımcı hakemlik yapacağı maçta 4. hakem olarak da Tolga Akbaba görev alacak.

Bu maçın rövanşı 17 Mayıs’ta 1461 Trabzon FK ev sahipliğinde oynanacak.

1461 Trabzon FK, play-off ilk turunda Ankaraspor’u 4 – 1’lik skorla elerken, Turkish Oil Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. ise deplasmanda Bucaspor engelini 1 – 0’lık skorla geçmişti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Play-Off 2. Tur ilk müsabakasında ise bugün saat 20.00’de Anagold 24Erzincanspor ile Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü karşı karşıya gelecek.

Erzincan 13 Şubat Stadı’nda oynanacak maçı hakem Ali Yılmaz yönetecek. Yardımcı hakemliklerini Oğuz Terzi ve Emrah Ünal’ın yapacağı müsabakanın 4. hakemi ise Abdullah Volkan Aydın olacak.

Bu maçın rövanşı 17 Mayıs 2024 günü Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü sahasında oynanacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup Play-Off ilk turunda Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü İskenderun Spor A.Ş.’yi 1 – 0 mağlup ederek üst tura yükselirken, Anagold 24Erzincanspor ise uzatma dakikalarında bulduğu golle Menemen Futbol Kulübü’nü 3 – 2 mağlup etmişti.

VAN SPOR’UN YAKIN TAKİBİNDE OLACAK

TFF 2. Lig Beyaz Grubu 2. sırada tamamlayan ve bu nedenle play-off maçlarına 3. Turdan dahil olacak AcnTurk Sigorta Van Spor FK bir yandan hazırlıklarını sürdürürken, diğer yandan bugün ki maçları yakın takibine alacak.

Van Spor taraftarları da söz konusu maçları yakından izliyor ve ilgi gösteriyor.

Kaynak: Wanhaber: Ramazan Çetin