Wanhaber / Özel

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve son 2 maçta 1 yenilgi, 1 beraberlik alarak puan kayıpları yaşayan Vefa Group Van Spor FK, Cumartesi günü zor bir maça çıkacak.

Son iki haftalık gidişattan sonra Teknik Direktör Mustafa Sarıgül ve ekibiyle yolların ayrıldığı Vefa Group Van Spor FK’de yeniden zirve hesapları yapılıyor.

13 hafta sonunda ligde 2. sırada yer alan Vefa Group Van Spor FK, Cumartesi günü, ligde 3. sırada yer alan ve zirve hesapları yapan bir diğer ekip Ankaraspor ile karşılaşacak.

Zirveyi yakından ilgilendiren maç her iki ekip için de büyük önem taşıyor.

Bu maç öncesi Vefa Group Van Spor FK çıktığı 12 lig maçından 9’unu kazanırken, 2’sinde sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 1 maçta da rakibi ile berabere kalan Vefa Group Van Spor FK, bu maçlarda 15 gol kaydederken, 11 golü ise kalesinde gördü. Vefa Group Van Spor FK, 28 puanla 2. sırada yer alıyor.

Ev sahibi Ankaraspor ise çıktığı 13 lig maçından 7’sini kazanırken, 2’sini kaybetti. 4 beraberliği bulunan Ankaraspor, 16 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde ise 8 gole engel olamadı. 25 puana sahip olan Ankaraspor, Vefa Group Van Spor FK’nin ardından 3. sırada bulunuyor.

Ankaraspor ile Vefa Group Van Spor FK maçı 18 Kasım 2023 Cumartesi günü Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanacak. Müsabaka saat 13.00’te başlayacak.

Haber: Umut Tarhan

Editör: Ramazan Çetin