Wanhaber / Haber Merkezi

Van Meslek Yüksekokulu Prof. Dr. Hasan Ceylan Konferans Salonunda yapılan programda, Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümünün hazırlamış olduğu belgesel gösteriminden sonra Van MYO Müdürü Doç. Dr. Aslı Çilingir Yeltekin, açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Konferans çerçevesinde kısa bir konuşma yapan Van MYO Müdürü Doç. Dr. Aslı Çilingir Yeltekin, Cumhuriyetin 100. yılı çerçevesinde gerçekleştirdikleri bu programın kendileri için çok önem arz ettiğini belirtti.

Katılımcılara ve programda emeği geçen herkese teşekkür eden Doç. Dr. Aslı Çilingir Yeltekin’in konuşmasının ardından Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Oğuz Han Öztay da, Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında gerçekleştirdikleri bu program dolayısıyla heyecanlı olduklarını belirtti.
 
Konuşmaların akabinde Van YYÜ Eğitim Fakültesi Tarih Eğitimi Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Mensure Kızıl Öztürk “Cumhuriyetin Kazanımları” temalı bir sunum ile salondakilere Cumhuriyeti anlattı.
 
Kolordu Komutanlığı Havacılık Şube Müdürü Pilot Albay Hayati Türker, Van İdare Mahkemesi Hakimi Reşat Kara ile birçok akademik, idari personel ve öğrencinin katıldığı program plaket takdimiyle sona erdi.

Editör: Ramazan Çetin