Vali Ozan Balcı, bir kez daha sahil yolunda yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve hizmete açılacağı tarihi açıkladı.

Vali Ozan Balcı, “Van’ımızın imarı, ihyası, inşası, Vanlı hemşehrilerimizin huzur ve esenliğine katkı sunmak için canla başla bütün arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Vanlıların en büyük hayallerinden olan Van Sahil Yolu projesinde bu çalışmalarımızdan biri” dedi.

F-e3BQrW4AAO-Q7

VAN GÖLÜ’NÜN GERDANLIĞI OLACAK

Çalışmaları yerinde inceleyen Vali Balcı; “Yoldaki çalışmaları yerinde inceledik. Çalışmalar tüm hızıyla ilerliyor. İnşallah Sahil Yolumuzu 1 ay içerisinde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Sahil Yolu Van Gölü’nün gerdanlığı olacak. 1100 dönümlük rekreasyon alanları, 12 kilometrelik sahil yolu, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları çok güzel oldu” ifadelerini kullandı.

F-e3AlAXQAAq-yD

“ESKİ VAN ŞEHRİNİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Vali Ozan Balcı, eski Van şehrini de ayağa kaldırma çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek; “Sadece Sahil Yolu değil Eski Van Şehrini de ayağa kaldırma çalışmalarımız sürüyor. Eski Van Şehrini kültür, turizm ve ekonomi merkezi yaptığımızda, Sahil Yolunu da açtığımızda Van’ımız çok güzel, kıymetli bir alana kavuşacak. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Kaynak: Wanhaber / Haber Merkezi