Orman Genel Müdürü İbrahim Çiftçi, Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Bölge Müdürlüğünün program ve gerçekleşmeleri ile 2013 yılı programlarını bir slayt şeklinde Genel Müdür İbrahim Çiftçi'ye sunum yaparak "Programların gerçekleştirilmesinde elimizden geleni yapacağız" dedi.
Sunumun ardından Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Adapazarı Orman İşletme Müdürleri ve Şube Müdürleri ile genel bir değerlendirme toplantısı yapan Genel Müdür Çiftçi, 2012 Ormancılık çalışmalarından gelen memnuniyetini ifade ederek, aynı şekilde 2013 yılı kapsamında, Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğünün adına yakışır bir biçimde çalışmalara hız verilerek devam edilmesini istedi.
Genel Müdür Çiftçi, bilhassa yol kenarı ağaçlandırmaları, çeşme başlarının ağaçlandırılması, yangın emniyet yol ve şeritleri bakım ve budaması, terk edilmiş maden sahalarının Rehabilitasyonu Eylem Planı kapsamındaki Silvikültürel çalışmalarla, (C) tipi mesire yerleri gibi sosyal ormancılık çalışmalarında tekniğine uygun olarak hız verilmesini istedi.
Genel Müdür İbrahim Çiftçi, "Adapazarı bizim için inşallah daha büyük hizmetlere merkez olur" dedi.
Genel Müdür Çiftçi, değerlendirme toplantısının ardından Orman Mühendisleri Odası Sakarya Şubesini ziyaret ederek Bölge Müdürlüğünden ayrıldı.
(SC-İÇ)

19.01.2013 13:17:22 TSI

Editör: Wan Haber