Star TV kanalının sevilen dizisi Menajerimi Ara 37 bölümü ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Yayınlanmaya başladığı günden bu yana büyük reyting skorlarını elde eden dizi, rekor kırmaya devam ediyor. Menajerimi Ara dizisi her Pazar akşamı saat 20:00’de Star TV ekranlarına gelmeye devam ediyor. Sevilen dizi hakkında birçok merak edilen konu var. Menajerimi Ara dizisinin konusu, oyuncuları çok merak ediliyor. Dizi yayınlandığı günden beri en çok aratılan diziler arasında yer aldı. 
Menajerimi Ara dizisinin konusu ne?
Bir menajerlik ajansındaki dört menajer, hayatlarının çatışmaları ve duygusallıkları içinde çalışmalarına devam etmeye çalışıyor. Kıraç, Feris, Çınar ve Peride’nin başından geçen olaylar anlatılmaktadır. Her bölüm farklı bir karakterin bulunduğu dizide ünlü isimler yer almaya devam ediyor. Her bölüm yönetilmesi ve idare edilmesi zor işler yer alıyor ve menajerler bu durumlar ile başa çıkmaya çalışıyorlar. Aşk, iş, tutku, dram, gerilim ve ihtiras dolu bölümleri ile izleyicisini kendine hayran bırakıyor. Her Pazar akşamı TV ekranlarına gelen dizide heyecan ve komedi dolu bölümler izleyiciyi bekliyor. Menajerimi Ara dizisinin oyuncuları ve nerede çekildiği ise merak edilen diğer sorular arasında yer alıyor. 
Menajerimi Ara dizisinin oyuncuları kim?
Star TV ekranlarının sevilen dizisinde Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Canan Ergüder, Serhat Teoman, Barış Falay, Yaprak Medine, Özge Borak gibi isimler yer alıyor. Diziye her bölüm yeni bir ismin konuk olması da oldukça dikkat çekiyor. Dizi etrafından olan olaylar tüm izleyicileri heyecan içine sürüklüyor. 
Menajerimi Ara dizisi nerede çekiliyor?
Menajerimi Ara dizisinin çekimleri Maslak’ta yapılmaktadır. Tüm oyuncular İstanbul Maslak’ta çekimlere devam etmektedir. Dizi çekimlerinin bazıları Ataşehir’de devam etmektedir ancak genel olarak Maslak’tır. İstanbul’un birçok yerinde çekilen dizi, tüm hafta yoğun ilgi ile konuşulmaktadır. 

Editör: Wan Haber