Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve bu akşam 3. yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan masumiyet dizisinin fragmanı yayınlandı.

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar, Deniz Çakır gibi ünlü yeteneklerin oynadıkları masumiyet dizisinin bu akşamki yeni bölümünde neler yaşanacağını merak ediyorsanız bu makalenin devamını okumanızı tavsiye ediyoruz...

Bu akşam 3.yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan masumiyet dizisinin başrollerindeki ünlü isimleri açıkladıktan sonra bölümde nelerin yaşanacağına değineceğiz şimdi.

Başrollerini yanı sıra aynı zamanda yan karakterler de İlayda Alişan, Serkan Tütüncü, Deniz Işın performansları ile adeta göz doldurmayı başarıyorlar.

Şimdiye kadar masumiyet dizisi reyting ve sosyal medya arkası konularında oldukça büyük bir başarı elde etmeyi başardı. Artık bundan sonra yurt dışı satışları ile ilgili çeşitli faaliyetler sergileyecek gibi görünüyor. Masumiyet dizisinin yurtdışında yayınlanması çok önemli bir kilometre taşı olacak ve diziye de oldukça büyük bir güç katacaktır.

Masumiyet dizisi ile alakalı yapılan çeşitli sosyal medya yorumlarında bundan seneler önce Cem Garipoğlu tarafından vahşi şekilde kafası kesilerek öldürülen Münevver Karabulut benzetmesi sonrasında Deniz Çakır olay ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Deniz Çakır yapmış olduğu açıklamada; Türkiye'de binlerce kadının öldürüldüğünü ve halen de kadın cinayetlerinin yaşanmaya devam edildiğinin altını çizerek olayın nasıl oluyor da sadece Münevver Karabulut ile ilişkilendirildiğini bir türlü anlamadığını dile getirdi.

Masumiyet dizisi 3. yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00’ da FOX TV'de!

Editör: Wan Haber