14 Mayıs seçimlerine günler kala siyasiler çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hem parti liderleri hem cumhurbaşkanı adayları ve diğer siyasi isimler cuma günü olan Ramazan Bayramı'nda da gezilerine devam edecek. Hepsinin tek ortak noktası ise deprem bölgesi ziyaretleri olacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DAN GAZİANTEP'E GEÇECEK
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramı İstanbul'da karşılayacak. 21 Nisan Cuma yani bayramın birinci günü restorasyonu tamamlanan Sultanahmet Camii'nin ibadete açılması, ilk namazın ise bayram namazı olması bekleniyor. Erdoğan o törene katılacak, ardından bayramın ikinci günü İslahiye ve Nurdağı ilçelerini ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı köy evlerinin teslim törenine katılacak.

BAYRAMIN 3. GÜNÜ ALTAY TANKLARI TSK'YA TESLİM EDİLECEK

Bayramın üçüncü günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na denk geliyor. O gün Sakarya'daki fabrikada üretilen 2 Altay tankı, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne testleri yapılmak üzere teslim edilecek. Cumhur İttifakı liderlilerinin bu programlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik etmesi bekleniyor.

Bakan Akar tarih verdi: Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli üretim ilk tankı TSK'ya teslim edecek!Bakan Akar tarih verdi: Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli üretim ilk tankı TSK'ya teslim edecek!

KILIÇDAROĞLU BAYRAMI ADIYAMAN'DA KARŞILAYACAK
Muhalefet liderleri de bayramda deprem bölgesinde olacak. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman'ı ziyaret edecek. 

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Malatya ve Hatay'a gidecek. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise bayramın ilk günü Adana'da bulunacak. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan bayramın ilk günü Diyarbakır'da, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Nurdağı'nda, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise Osmaniye'de olacak.

Kılıçdaroğlu bayram boyunca il ziyaretlerini sürdürecek. Bayramın ikinci günü İstanbul'da, üçüncü günü yani 23 Nisan'da ise Ankara'da bulunacak.

Süperhaber

Editör: Ramazan Çetin