TV8 ekranlarında Cuma akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden kırmızı oda dizisindeki konuk oyuncuların can verdiği karakterler oldukça büyük bir ilgi içerisinde izleniyor.

Dizide Binnur Kaya’nın oynamış olduğu Doktor Hanım’ın yeni hastalarından Boncuk'un hikayesi izleniyor bir kaç bölümdür.

 Hikaydeki kadının kararlı, sakin ve nahif hali İlk başlarda herkesi yanılmıştı fakat asıl travmalar ise şimdi tek tek gün yüzüne çıkıyor.

Burcu Biricik’in Başarılı bir şekilde can verdiği boncuk karakteri çocukluk yaşından itibaren yaşamış olduğu çeşitli travmalarında etkisi ile evlenip Hollanda’ya gittikten sonra orada Arkadaşsız, eşi tarafından ilgisiz bırakılmış bir kişi olarak halüsinasyonlar görmeye başlaması ile Türkiye’ye Doktor hanıma trafiğe getirilen bir kadın rolünü oynamaktadır.

Eşi Sadık’ın kendisine karşı duyarsız olduğu ve bu sebeple de hayali Arkadaşlarla konuşmaya başlayan boncuk, ermişlerin yanı sıra aynı zamanda bir de Can adındaki bir kişiden, bir çocuktan bahsetmiş nihayetinde ortaya bir aşkı doğmuştu.

Ekran başındaki izleyicilerin sosyal medya mecralarında lütfen gerçek olsun şeklindeki yorumları Can'ın da tıpkı ermişler gibi boncuğun hayalinde yaratmış olduğu bir şahıs olduğunun meydana gelmesi herkesi bayağı bir üzmüştü.

Boncuğun hayalinde yaşamış olduğu Aşkın kahramanı Can nihayetinde hayalin sonunda Çekip gider ve böylelikle boncuk çok travmatik bir hal alacaktır.

Bu durumun Önümüzdeki bölümde ekranlara gelmesi ile milyonlarca izleyici adeta ekrana kilitlenecektir. Yeni bölümü izleyerek boncuğun dramı ve çok daha fazlasını izleyebilirsiniz.

Editör: Wan Haber