DC Comics'in süper kahramanlarından oluşan bir kahraman filmi olan Justice League: Adalet Birliği hem içindeki oyuncu kadrosu hem de konusu ile son yılların en çok konuşulan fantastik yapımlarından birisi olmayı başarmıştır. Zack Snyder tarafından yönetilen sinema filmde oldukça başarılı oyuncular yer alıyor!

17 Kasım 2017 senesinde tüm dünyada aynı anda vizyona giren Adalet Birliği filmi Türkiye'de de çok sevilmişti. IMDB sitesinde beklenen başarı puanını elde edemese de hayranlar tarafından çok sevilen Adalet Birliği filmi 2017'nin en popüler yapımları arasına girmeyi başardı!

Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Adalet Birliği filmi 18 Mayıs Salı akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında yer alacak!

Adalet Birliği filminde yer alan oyuncular ve süperkahramanlar kimler?
Konusu kadar oyuncu kadrosu ve içinde yer alan süperkahramanları ile de çok konuşulan Adalet Birliği filminde dünyanın en tanınan isimleri yer alıyor! Filmde Batman'i Ben Affleck, Superman'i Henry Cavill, Wonder Woman'ı Gal Gadot, The Flash'i Ezra Miller, Aquaman'i Jason Momoa, Cyborg kahramanını ise Ray Fisher oynuyor! Aynı zamanda Adalet Birliği filminde Amy Adams, Amber Heard, J.K. Simmons ve Willem Dafoe gibi ünlü oyuncular da yer alıyor! 

Adalet Birliği filminin konusu nedir?
Superman'in yaptıklarından ilham alan Batma bir ekip kurmaya karar verir. Wonder Woman, The Flash, Aquaman ve Cyborg kahramanlarını bir araya toplamak için mücadele veren Bruce Wayne (Batman) ve ekibi büyük bir mücadele vermek zorunda olacak!

Editör: Wan Haber